Mainos

Göteborgin postiryöstössä uusia pidätyksiä

Ruotsin poliisi on edennyt Göteborgin tammikuisen postiterminaaliryöstön selvittelyissä. Poliisi pidätti tänään kuusi ihmistä epäiltynä osallisuudesta postiryöstöön. Tukholman seudulla pidätetyt ovat 20-52-vuotiaita.

- Suurin osa pidätetyistä on poliisille ennestään tuttuja, mutta sen enempää emme halua heistä kertoa, Frans Dahlen Göteborgin poliisista kertoi. Dahlen ei halunnut myöskään kertoa, asuvatko pidätetyt Tukholman seudulla tai onko heidän joukossaan mahdollisesti suomalaisia tai ruotsinsuomalaisia.

Göteborgin poliisi pidätti jo aiemmin kolme ihmistä epäiltynä postiterminaaliryöstöstä. He ovat yhä vangittuina.

- Ryöstäjät saivat saalikseen muun muassa joitakin passeja ja henkilöllisyyskortteja, Dahlen kuvaili ryöstösaalista.

Tammikuun 22. päivänä aamuyöstä tehty ja sotilaallisen tarkasti suunniteltu postiterminaaliryöstö sekoitti Göteborgin pahasti. Ryöstäjät jättivät jälkeensä kuusi palavaa autoa ja viisi räjähteiksi epäiltyä esinettä. Kolme niistä oli sijoitettu kahden poliisitalon eteen Göteborgin keskustassa, mikä vaikeutti poliisin työskentelyä.

Räjähde-epäilyjen vuoksi Göteborgin keskusta jouduttiin sulkemaan aamupäiväksi usean korttelin alalta. Poliisin arvion mukaan ryöstöön osallistui kymmenkunta ihmistä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.