Gossip Girl -tähti äitiydestä: Kuin eläisi huumeriippuvaisen kanssa

Blake Lively on kuvaillut elämää tuoreena äitinä Los Angeles Times -lehdelle.

Gossip Girl -tähti Blake Lively, 27, synnyttyi esikoisensa viime joulukuussa. Lapsen isä on näyttelijä Ryan Reynolds, 38. Pari meni naimisiin vuonna 2012.

Vauvan syntymä vahvistettiin aikanaan New York Post -sanomalehdelle. Lehden tietojen mukaan vauva syntyi ennen laskettua aikaa, mutta sekä äiti että lapsi voivat molemmat hyvin. 

Pariskunta ei ole halunnut aluksi kertoa tyttärensä nimeä julkisuudessa. Sen paljastettiin maaliskuussa olevan James. Nyt Lively puhuu äitiydestä Los Angeles Times -lehden haastattelussa.

Hän kuvailee elämän vauvan kanssa olevan jatkuvaa epävarmuutta ja odottamattomia sattumuksia.

– Et voi koskaan tietää, koska saat kakkaa päällesi, milloin saat ison hymyn tai milloin se hymy muuttuu saman tien hysteriaksi. Se saattaa olla kuin eläisi huumeriippuvaisen kanssa, tähti täräyttää. 

Yllätyksellisestä arjesta huolimatta Lively kertoo jo haluavansa lisää lapsia. 

– Saat lapsen ja ajattelet, että et voi enää kuvitella elämää ilman vauvaa, koska ne kasvavat niin nopeasti. Olisin 80-vuotias nainen pienen vauvan kanssa, jos se olisi mahdollista. 

Lively on puhunut aiemminkin julkisuudessa haaveilevansa suurperheestä.

– Jos voisin hankkia kerralla pesueen lapsia, tekisin sen, hän sanoi viime vuonna Marie Claire -lehden haastattelussa.

– Olen aina halunnut ison perheen. Haluaisin vaikka 30 lasta, jos se olisi mahdollista, hän puolestaan kertoi Allure-lehdelle pian häidensä jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat