Golfin suurturnauksessa edessä huikea lopputaistelu – rajun kritiikin kohteena olleella Jason Dayllä mahdollisuus päästä tuplavoittajien kerhoon

Golfin PGA-kiertueeseen kuuluva Players Championship starttaa päätöspäivään Jon Rahmin johdossa, mutta taustalla käydään kovaa kisaa voitosta. Yksi niistä on neljänneltä tilalta lähtevä australialainen Jason Day, jolla on hyvä paikka päästä harvinaiseen kerhoon. Day on viime viikkoina ollut julkisuudessa hieman huonommassa valossa. 

Jason Day oli polttopisteessä viikko sitten, kun hän oli jättämässä viidenneksi major-turnaukseksi kutsutun Playersin väliin selkävamman takia. Kun kisa on huipennusta vaille, hän on vain kolme lyöntiä kärjestä. 

Kolmen päivän jälkeen kisaa johtaa Rahm (-15), mutta Tommy Fleetwood (-14), Rory McIllroy (-14 ja Jason Day (-12) ovat tiukasti kintereillä. 

Day tarvitsee kunnon loppukirin, niin hän saa tilille toisen Players Championshipin voiton. Jack Nicklaus on voittanut kolme kertaa, ja kahden voiton kerhossa ovat Hal Sutton, Fred Couples, Davis Love III, Tiger Woods ja Steve Elkington

Day jätti viime viikolla Arnold Palmer Invitationalin kesken seitsemän reiän jälkeen selkävaivojen takia. Magneettikuvista oli paljastunut aiemmin viikolla välilevyn pullistuma. 

MAINOS

The Players Championshipin suorat lähetykset C Morella:


Sunnuntai: C More Sport 2 klo 19.00-00.00, cmore.fi klo 14.00-00.00

C Moren sivuille tästä

Dayn voittoa veikanneet olivat käärmeissään, kun tietoa vammasta ei annettu ennen turnausta. Kritiikkivyöry vain lisääntyi, kun Day kuvattiin perheensä kanssa Disney Worldista jonottamasta. 

Huvipuistossa jonottaminen ei ole selkespesialistien suosikkihoitomuoto. 

Day suhtautui tyynesti kritiikkiin ja ilmoitti, että hän oli ottanut neljä pistosta ennen turnausta kestääkseen kivun. 

Day on taistellut selkävaivoja vastaan jo toista vuosikymmentä. Hän oli iloisesti yllättynyt hyvistä asemistaan 54 reiän jälkeen. 

– Viikko sitten yritin päästä swingaamaan. Nyt on aika hienoa olla voittotaistelussa mukana. 

– Jos poistun turnauksesta voittajana, se on hieno pieli paluu. Erityisesti, koska olo ei ollut hyvä viime viikolla. 

Alla olevalla videolla Etelä-Korean Songjae Imin hole in one. 

2:00

Golf entistä kattavammin C Morella

C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi tarjoaa jatkossa PGA-turnauksista entistä enemmän sisältöä. Cmore.fissä pääsee seuraamaan kiinnostavimpien ryhmien pelaamista alusta loppuun. PGA Tour Featured Groups -lähetys käynnistyy Suomen aikaa iltapäivällä ja jatkuu siihen saakka kun varsinainen kansainvälinen signaali päättyy.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja