Golf-kauden rahakkain turnaus käynnistyy – Tiger Woods niskakipujen jälkeen haastajana "viidenteen majoriin"

Golfin huiput kohtaavat tällä viikolla "viidenneksi majoriksi" kutsutussa The Players Championship -turnauksessa Floridassa.

Viime kaudella huipulle palannut Tiger Woods jätti viime viikonlopun turnauksen väliin niskakipujen vuoksi, mutta vakuuttaa olevansa valmis taistelemaan uransa 81. PGA Tourin turnausvoitosta. Nyt niska on vetreytynyt ja kateissa oleva puttipeli paranemaan päin.

– Molemmat tuntuvat hyvältä. Puttituntumani paranee samalla, kun oloni on parempi. Kaikille tulee paikkoja, kun emme puttaa hyvin ja paikkoja, kun kaikki menee sisään, Woods sanoi tiistaina kierrettyään yhdeksän reiän harjoituskierroksen.

Entisellä maailmanlistan ykkösellä Jason Daylla on ollut ongelmia selkänsä kanssa. Vuoden 2016 Players Championshipin voittaja Day on saanut neuvoja Woodsilta, jolla on paljon kokemusta vastaavista ongelmista. Kaksikko keskusteli siitä, miten selkävaivoja voi lievittää pistoksilla.

– Iso huolenaiheen on se, että jos otan sellaisen, kauanko se kestää. Minun pitää keskittyä enemmän fysioterapiaan ja harjoitteluun. Kaikilla meillä on jotain kipuja ja kolotuksia, Day totesi.

Nokittelua palkintorahoilla

Aiemmin toukokuussa pelattu The Players Championship ei ole siis virallinen major-turnaus, mutta rahapalkinnot ovat kovinta tasoa. Palkintorahaa jaetaan tämän vuoden turnauksessa yhteensä 12,5 miljoonaa dollaria.

MAINOS

The Players Championshipin suorat lähetykset C Morella:

Torstai: C More Max klo 19.00-01.00, cmore.f1 klo 13.30-01.00
Perjantai: C More Sport 2 klo 19.00-01.00, cmore.f1 klo 13.30-01.00
Lauantai: C More Sport 2 klo 20.00-01.00, cmore.f1 klo 14.30-01.00
Sunnuntai: C More Sport 2 klo 19.00-00.00, cmore.f1 klo 14.00-00.00

C Moren sivuille tästä

US Open korotti viime kaudella palkintosummansa 12 miljoonaan ja "ohitti" Players Championshipin, mutta turnaus päätti kuitata takaisin puolen miljoonan ylityksellä.

Vaikka Woods on noussut kevään 2017 neljännen mittavan selkäleikkauksen jälkeen takaisin huipulle, isoimmat suosikit torstaina alkavaan turnaukseen ovat Pohjois-Irlannin Rory McIlroy ja Yhdysvaltojen Dustin Johnson.

The Players Championship pelataan TPC Sawgrassin kentällä Ponte Vedra Beachilla.

Golf entistä kattavammin C Morella

C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi tarjoaa jatkossa PGA-turnauksista entistä enemmän sisältöä. Cmore.fissä pääsee seuraamaan kiinnostavimpien ryhmien pelaamista alusta loppuun. PGA Tour Featured Groups -lähetys käynnistyy Suomen aikaa iltapäivällä ja jatkuu siihen saakka kun varsinainen kansainvälinen signaali päättyy.

Lue myös:

    Uusimmat