Geri ei halua meteliä syömisestään

Poplaulaja Geri Halliwell, jonka suuri painonpudotus aiheutti huolta mediassa, pitää syömishäiriötä edelleen vaikeana puheenaiheena. Sekä Spice Girlsin vuonna 1998 jättänyt Halliwell että hänen entinen yhtyetoverinsa Victoria Beckham ovat myöntäneet, että heillä on syömishäiriö.

Kun Halliwelliltä kysyttiin maanantaina, voisiko hän kuvitella puhuvansa julkisesti miljoonia naisia haittaavaa syömishäiriötä vastaan, Halliwell totesi yksityiskohtia kertomatta hänen oman kamppailunsa olleen hyvin "henkilökohtainen"

Halliwell, joka on nyt esiintymässä hyväntekeväisyysgaalassa Singaporessa, ylistää joogan tarjoamaa apua. - Minulle kunto on ennen kaikkea sisälläni oleva hyvä olo, niin mielessä kuin sydämessä, hän sanoo.

Halliwell on myös huutokauppaamassa joitain vanhoja vaatteitaan Singaporessa. Kaupan on niin syreenin värinen leninki, joka hänellä oli yllään prinssi Charlesin tavatessaan kuin myös hänen esiintymislavalla käyttämänsä saappat sekä farkut, joissa hän esiintyi Omanissa Britannian joukoille.

-Mitä mieltä on tavaroiden säilyttämisessä? Ei pitäisi koskaan antaa omaisuuden omistaa itseään, Halliwell sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat