Garminin uusin sporttikello ei ole tyhjätaskuille: Hinta 1000 euroa

Ulkonäkö on nykyisin tärkeä valintakriteeri myös sporttikelloissa. Valmistajat satsaavat selvästi aikaisempaa enemmän materiaaleihin ja siihen, että kelloa voi käyttää myös muulloin kun urheiluvaatteissa juoksulenkillä.

Garminin Fenix-kellomalliston uusin tulokas on kalleimmillaan yli 1000 euron hintainen Chronos, joka on suunniteltu tyylitietoisen miehen ranteeseen.

Kyseessä on teknisesti sama kello kuin Fenix3, mutta ulkoisesti Chronos tarjoaa enemmän. Chronos tulee saataville titaanisena tai teräskuorisena. Jälkimmäisen voi valita harjatulla teräksisellä rannekkeella tai vintagenahkarannekkeella. Mielenkiintoisin malli on noin 1200 euron hintainen titaanikello, joka on paitsi näyttävä, myös kevyt. Kellossa on Fenix3 HR:stä tuttu 1,2-tuumainen näyttö, joka on suunniteltu käytettäväksi myös kirkkaassa valossa.

Teräksisen Chronoksen materiaali on sama kuin sveitsiläisessä arvokellossa Breitlingissa. Valmistajan tietojen mukaan kyseinen kello myös valmistetaan Sveitsissä.

Chronos on kooltaan iso kello, joten se ei ole parhaimmillaan ohuessa ranteessa. Sanomattakin on selvää, että kello on suunniteltu miehen ranteeseen.

Kellon lasi on safiiria, minkä ansiosta se kestää kovempiakin kolhuja. Tuotepakkauksen mukana tulee paremmin kuntoiluun soveltuva silikoniranneke.

Valmistajan tietojen mukaan Chronoksen akussa riittää virtaa 13 tunniksi gps-moodissa.

Chronos ei ole vielä virallisesti myynnissä Suomessa, mutta kelloon voi tutustua tulevana viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville DigiExpo -messuilla. Kello on nähtävillä Teknavin Tulevaisuus on täällä -osastolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja