Gareth Bale avautui vaiheikkaista Real Madrid -vuosistaan – "En kadu mitään"

Real Madridista takaisin Tottenham-paitaan lainattu Gareth Bale ei kadu tekojaan.

Bale siirtyi syyskuussa takaisin Tottenhamin riveihin vuoden mittaisella lainasopimuksella. Walesilaistähti ajautui Real Madridissa sivuraiteille, eikä enää nauttinut päävalmentaja Zinedine Zidanen luottamusta.

Balen toiminta Real Madridissa keräsi myös runsaasti kritiikkiä osakseen. Bale joutui fanien hampaisiin, kun hän nähtiin ilakoimassa Real Madridia vähättelevän lipun kanssa Walesin karsintaottelun jälkituoksinassa.

Balea kritisoitiin espanjalaismediassa myös sitoutumisen puutteesta. Bale ei itse kuitenkaan kadu mitään.

– En kadu mitään. Yritän vain pelata jalkapalloa. Siinä on kaikki, mitä voin tehdä, eivätkä muiden sanomiset ole minun kontrollissani, Bale toteaa Sky Sportsin mukaan.

Bale siirtyi Real Madridiin juuri Tottenhamista kesällä 2013. Bale oli pitkään joukkueen luottopelaajia ja suuressa roolissa, kun joukkue voitti Mestarien liigan neljä kertaa viiden vuoden sisään, mutta viimeisinä vuosina Balen vastuu väheni huomattavasti.

Bale joutui välillä jopa omien faniensa vihellyksen kohteeksi. Vuodet Madridissa ovat kovettaneet Balen kuorta.

– Tietysti uuteen kulttuuriin ja maahan mentäessä, minun piti kasvaa ihmisenä ja jalkapalloilijana. Oli opittava, kuinka tilanteita, joihin joudut. Olen tietty ollut valtavan paineen alla. Minulle on vihelletty stadionilla, Bale sanoo.

– Olen oppinut käsittelemään tämän kaltaisia asioita, ja olla ottamatta niitä vakavasti tai henkilökohtaisesti. Sinun täytyy vain antaa kaikkesi ja välillä se on kaikki, mitä voit tehdä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja