Real Madridin tähtivahdin rohkea temppu toi mehukkaan palkinnon, edessä siintävä El Clasico sai kutkuttavat lähtöasetelmat – "Haluamme aina enemmän"

Real Madrid nousi 1-1-tasapeliin Valenciaa vastaan aivan ottelun viimeisillä sekunneilla sunnuntaina. Tasapelin myötä keskiviikkona toisensa kohtaavat Real Madrid ja Barcelona ovat tasapisteissä La Ligan kärjessä.

Real Madrid oli lähellä kokea mestaruustaiston kannalta kirvelevän tappion, kun Valencian Carlos Soler iski isännät johtoon 78. peliminuutilla. Real Madrid ei kuitenkaan luovuttanut ja vahva painostus palkittiin aivan lisäajan päätöshetkillä.

Realin tähtivahti Thibaut Courtois nousi tukemaan hyökkäystä kulmapotkun ajaksi, mikä palkittiin lopulta upeasti. Courtois oli nimittäin erittäin lähellä puskea pallon maaliin, mutta Valencian Jaume Domenech torjui belgialaisvahdin yrityksen. Pallo jäi kuitenkin pyörimään maalin edustalle, ja lopulta Karim Benzema takoi pelivälineen verkkoon.

Courtoisin rohkea päätös keräsi kehuja Real Madridin päävalmentajalta Zinedine Zidanelta.

– Courtois päätti tulla ylös kulmapotkuun, ja se osoittaa, että haluamme aina enemmän. Ansaitsimme tasapelin, koska teimme valtavasti töitä. Tämä on Real Madrid, emme koskaan luovuta. Uskoimme, että voimme tehdä maalin ja lopulta teimmekin, Zidane ylistää Reutersin mukaan.

Pisteen myötä Real Madrid nousi jakamaan La Ligan kärkipaikkaa Barcelonan kanssa. Joukkueet kohtaavat toisensa keskiviikkona kauden ensimmäisessä El Clasicossa, joten lähtöasetelmat huippuotteluun eivät voisi olla paremmat.

– Tuo piste pitää meidät tasoissa Barcelonan kanssa. Nyt me keskitymme El Clasicoon ja ottamaan kolme pistettä siitä, Real Madridin kapteeni Sergio Ramos toteaa.

Real Madridin ja Barcelonan välinen huippuottelu El Clasico pelataan keskiviikkona. Ottelua voi seurata studioineen C More Sport 1 -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta klo 20.55 alkaen. Ennakkostudio käynnistyy jo klo 20.00. 

Lue myös:

    Uusimmat