Mainos

Galaxy Watchissa liittymä toimii ilman perinteistä SIM-korttia – Telia tuo laitteelle eSIM-tuen

Samsung esitteli eilen Galaxy Note9:n ohella uuden Galaxy Watch -älykellon. Uutuudessa ei ole omaa SIM-korttipaikkaa, mutta se tukee eSIM-tekniikkaa, joka mahdollistaa mobiiliverkkoyhteyksien käytön ilman perinteistä SIM-korttia. Suomessa Galaxy Watch tulee olemaan ensimmäinen eSIM-tekniikalla toimiva laite Telian verkossa.

”Palvelut digitalisoituvat, ja myös SIM-kortin tulevaisuus on digitaalinen. Halusimme olla etulinjassa tarjoamassa asiakkaille vaivattomampaa palvelua nyt, kun eSIM-laitteet alkavat yleistyä. Asioinnista tulee eSIMin myötä nopeampaa ja helpompaa, kun yhä useammat älylaitteet kodeissa ja muualla ympärillämme tarvitsevat yhteyden internetiin”, sanoo Telian laiteliiketoiminnasta vastaava Jussi Vuorinen.

Galaxy Watch tulee siis toimimaan täysin itsenäisesti myös viestien ja puhelujen osalta ilman muovista SIM-korttia eikä älykello ole enää niin sidottu älypuhelimeen. Samsung Galaxy Watch -älykellon ennakkomyynti alkaa 14. syyskuuta ja sen hinnat alkavat 379 eurosta.

eSIMin käyttö tulee varmasti yleistymään seuraavien vuosien aikana ja se helpottaa kuluttajaa monin tavoin. Kuluttajan ei tarvitsisi enää vaihdella SIM-kortteja, vaan operaattorin vaihto onnistuisi ilman kortin vaihtoa. Myös SIM-korttipaikan poistuminen mahdollistaa entistä pienempien laitteiden valmistamisen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja