Mainos

Gaddafi debytoi artistina YouTubessa - katso video

Libyan johtaja Muammar Gaddafi ei enää ole suosittu johtajana, mutta hän on noussut arvoon arvaamattomaan musiikkiansioillaan. Gaddafin viime tiistaisesta televisiopuheesta on nimittäin tehty musiikkivideo, jota voi nyt kuunnella ja katsella YouTubessa.

Rytmikästä tanssimusiikkia värittävät Gaddafin itsensä lisäksi kaksi lantioitaan pyrittävää tanssityttöä. Videota on YouTubessa käynyt katsomassa jo melkein puoli miljoonaa ihmistä, vaikka se on ollut siellä vasta hetken.

"Zenga Zenga" -nimisellä videolla on lainauksia Gaddafin vihaisesta puheesta rytmimusiikkiin miksattuna. Klipin on tehnyt israelilainen muusikko Noy Aloose ja se näyttäisi olevan erityisen suosittu juuri arabien keskuudessa. Eräs kommentaattori kysyy YouTubessa sitä, mistä voisi saada DVD-version itselleen. Hän kun haluaisi soittaa biisin ystäviensä häissä.

31-vuotias muusikko Aloose sai idean videopätkästä nähtyään Gaddafin aggressiivisen puheen televisiossa. Esiintyessään Gaddafi elehti villisti lyömällä puhujakorokkeeseen käsillään.

- Zenga Zengassa on on mahtava rytmi ja tiesin heti, että sillä on mahdollisuuksia suosituksi videoklipiksi, Aloose kertoo.

Hän sanoo olevansa yllättynyt siitä, miten paljon myönteistä palautetta videosta on tullut.

- Eräskin mies kirjoitti, että kun Gaddafi on kaatunut, tanssimme tämän biisin tahdissa Tripolin kadulla - se olisi jo todella jotakin!

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.