Gabriella joutui myrskyn silmään shortsiensa vuoksi – puolustajat napauttivat osuvasti takaisin: "Hän näyttää upealta ja tiedätte sen"

Näin maailman kalleimmat vaatteet tehdään 4:06
Näin valmistuvat maailman kalleimmat vaatteet.

Tiktokkaaja sai osakseen paheksuntaa tanssahdeltuaan videolla hyvin pienissä farkkushortseissa. Tapauksesta, kertoo News.com.au-sivusto.

Vaatteista tuntuu sosiaalisessa mediassa syntyvän melko säännöllisesti äläkkää. Taannoin niin sanotut farkkupikkarit aiheuttivat kohua. Niillä vitsaili muun muassa ronskista huumoristaan tunnettu australialaisbloggaaja Laura.

Samankaltaiset farkkushortsit ovat nyt saattaneet erään somepersoonan myrskyn silmään. Kun yhdysvaltalainen tiktokkaaja Gabriella Ellyse tanssahteli ne päällään videolla, monet päivittelivät pöksyjen pienuutta. Näin teki videomuodossa myös eräs toinen tiktokkaaja

Gabriellan videon kommenteissa shortsit herättivät keskustelua.

– Ovatko nuo shortsit, ihmetteli eräs.

– Eivät nuo ole shortsit vaan bikinit, toinen totesi.

Naista myös puolustettiin

Toiset kiirehtivät puolustamaan Gabriellan oikeutta pukeutua juuri kuten tahtoo.

– Kaikki nämä vihakommentit.... hän näyttää upealta ja tiedätte sen itsekin! tokaisi eräs.

– Jos ette pidä hänen vaatetuksestaan, on siihen yksinkertainen ratkaisu: siirtykää selaamaan muita TikTok-videoita. Kukaan ei tarvitse muiden mielipidettä päättääkseen, mitä pitää yllään, puolusti toinen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Söpö asu, voisin pukeutua noin rannalle, tuumi eräs.

– Kaikki kirjoittavat vihaisia kommentteja, koska he eivät koskaan voisi näyttää niin hyvältä kuin hyvä. Jatka samaan malliin! huikkasi neljäs.

Naiset ovat ennenkin saaneet osakseen tylyä kohtelua asuvalintojensa takia. Hiljattain kerroimme brittiläisestä Tiasta, joka ei päässyt katsastusliikkeeseen toppinsa takia sekä kahdesta tytöstä, jotka passitettin pois pubista heidän vaatteidensa vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat