"Pyllyvakoleggingsit" keräävät huomiota somessa – käyttäisitkö itse?

Kuka Rihanna? Monilahjakkuus on laajentanut muodin saralle 1:19
Kuka on Rihanna? Videolla tutustutaan alusvaatemerkin Savage X Fenty:n taustalla vaikuttavaan naisartistiin.

Nämä Rihannan vaatemerkin villillä yksityiskohdalla varustetut leggingsit hämmentävät.

Laulaja Rihannan alusvaatteisiin erikoistunut vaatemerkki Savage X Fenty on lisännyt valikoimaansa takamusta räväkällä tavalla korostavat leggingsit. Todayn mukaan leggingsit ovat nousseet verkossa tapetille suhteellisen ilmeisestä syystä.

Kuvaavamman sanan puutteessa leggingsejä voisi kutsua pyllyvakoleggingseiksi. Kyseiset pöksyt ovat takapuolen päältä oikeastaan kaiken paljastavat.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Savage X Fenty kertoo, että kyseiset leggingsit on tehty pehmeästä läpinäkyvästä kankaasta, joissa on takana, siis takapuolen kohdalla, ihoa paljastava nyöritys. Hintaa leggingseillä on reilut 48 euroa ja niitä on tarjolla hennon liilana tai mustana.

Kehtaako näitä käyttää salilla?

Sosiaalisessa mediassa pyllyvakolegginsit ovat herättäneet vahvoja mielipiteitä. Valtaosa totesi, että pyllyvakolegginsit ovat hivenen liian riskaabelit esimerkiksi kuntosalilla käytettäväksi.

– Yksi maastaveto tai kyykky ja koko kuntosali näkee, mitä söit lounaaksi, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Toisaalta, niin kuin moni Twitterissä huomautti, on Savage X Fenty ennen kaikkea alusvaatebrändi. Merkin leggingsejä ei siis todennäköisesti ole tarkoitettu kauppareissulle tai lenkkipolulle päälle puettavaksi.

TikTok-käyttäjä @sweet_thang_  jakoi oman mielipiteensä pyllyvakoleggingseistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

– Voimmeko normalisoida pyllyvaon? Pyllyvako on seksikäs. Pyllyvako on upea, hän julistaa videollaan.

Monet videon kommentoijat kuitenkin tyrmäsivät julistuksen sanoman.

– Vedän rajani näihin leggingseihin, eräs kommentoi.

Nettisivuilla kuhisee

Savage x Fentyn sivuilla pyllyvakoleggingsit ovat saaneet lähes pelkästään erinomaisia arvosteluja ja menevät kaupaksi, kertoo Refinery 29. Pöksyt itselleen hankkineet ihmiset ovat antaneet niille 4,3 tähteä. Pääsääntöisesti arvosteluissa kehutaan leggingsejä mukaviksi, sopivan venyviksi ja seksikkäiksi.

– On aika selvää, ettet laita näitä legginsejä ruokakauppaan päälle, vaan nämä ovat seksikkäät ja normista poikkeavat leggingsit kotona käytettäväksi, eräs asiakas arvioi leggingsien arvosteluosiossa.

– Rakastan näitä leggingsejä. Ne ovat niin mukavat ja laadukkaat, kirjoittaa toinen.

Olemme aiemmin uutisoineet takamuksen päältä rypytetyistä leggingseistä, joita netissä on kutsuttu jopa nimellä peräreikäleggingsit. Rypytyksen on tarkoitus korostaa takamuksen muotoja, mutta toisille yksityiskohta tuo mieleen jotain aivan muuta.

Lue myös:

    Uusimmat