Villi huhu leviää – nähdäänkö Oscar-gaalassa yllätysjuontaja?

Fanit innostuivat salaliittoteoriasta, jonka mukaan Whoopi Goldberg olisi Oscar-gaalan yllätysjuontaja.

Sosiaalisessa mediassa käynnistyi tällä viikolla salaliittoteoria, jonka mukaan näyttelijä Whoopi Goldberg valmistautuisi kaikessa hiljaisuudessa juontamaan Oscar-gaalaa.

Eräs katsoja huomasi kiinnitti huomiota Goldbergin epätavallisen pitkään poissaoloon juontamastaan The View -ohjelmasta ja teki asiasta omat johtopäätöksensä.

– Whoopi Goldberg on ollut poissa The View’sta siitä asti, kun ilmoitettiin, että jakaa Oscar-palkinnon (sanovat, että hän on kipeä). Hän on ainoa gaalan entinen juontaja, joka jakaa palkintoja. Hän on avoimesti kertonut The View’ssa, että olisi valmis juontamaan, hän tviittasi.

Goldberg on juontanut Oscar-gaalaa vuosina 1994, 1996, 1999 ja 2002. Tämän vuoden gaalaan ei ole nimetty juontajaa, sillä alkuperäinen juontaja Kevin Hart sai potkut mediakohun vuoksi.

Twitterissä ajatuksesta ehdittiin jo innostua, mutta salaliittoteoria kiistettiin The View’ssa. Panelisti Joy Behar kertoi Goldbergin toipuvan parhaillaan keuhkokuumeesta.

– Se on vakava asia. En usko, että hän kykenee juontamaan Oscareita, ja hän on varmasti todella pettynyt. Hän ei ole edes tarpeeksi hyvässä kunnossa juontaakseen tätä ohjelmaa, saati Oscar-gaalaa.

Lähde:Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat