Matthew Perry liittyi Instagramiin – Frendit-kollegat täpinöissään: "En voi uskoa silmiäni"

Frendit-tähti on kerännyt jo 1,6 miljoonaa seuraajaa, vaikka hän ei ole vielä julkaissut ainuttakaan kuvaa Instagramissa.

Kun supersuositun Frendit-sarjan Rachel Greeninä maailmanlaajuiseen suosioon noussut Jennifer Aniston liittyi lokakuussa Instagramiin, tähti pisti Guinnesin ennätystenkirjan ennätykset uusiksi keräämällä reilussa viidessä tunnissa yli miljoona seuraajaa ja onnistui tilapäisesti kaatamaan sovelluksen.

Nyt Instagramiin on pitkän odotuksen jälkeen saatu myös toinen Frendit-tähti, Chandler Bingin roolissa loistanut Matthew Perry.

Asia tuli torstaina ilmi, kun Frendit-kollega Lisa Kudrow julkaisi yhteiskuvan Perryn kanssa omalla tilillään ja iloitsi asiasta. Perry oli viimeinen Frendit-kuusikon jäsenistä, joka liittyi Instagramiin.

– Vihdoinkin!!! Jes, en ole uskoa silmiäni! Tervetuloa Instagramiin, Phoebe Buffayn roolissa sarjassa nähty Kudrow intoili.

Kuvaa riensivät nopeasti kommentoimaan myös muut sarjasta tutut näyttelijät.

– Jes, Matty! iloitsi Monica Gellerin roolissa loistanut Courteney Cox.

– Olisiko voinut kestää vielä pidempään? Aniston puolestaan kuittasi, saaden faneilta nopeasti useita "paraskin puhumaan" -tyyppisiä vastauksia kommenttiinsa.

Kuvia nopeasti 1,6 miljoonaa seuraajaa kerännyt Perry ei sen sijaan ole vielä julkaissut tilillään. Sen sijaan hänen nimensä alla lukee teksti "Mikä tämä on, Instagram-tilinikö?".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja