Frendit-komistus Matthew Perry ikuistettiin rähjäisenä – kuvat paljastavat rajusti muuttuneen olemuksen

Matthew Perry oli yksi Frendit-sarjan kuudesta päätähdestä. Sarjan satumainen suosio ei kuitenkaan tuonut hänelle onnea: miestä ei ole tunnistaa tuoreista kuvista.

Frendit-sarjasta 1990-luvulla suursuosioon ponnahtanut Matthew Perry muistetaan yhä hurmaavan Chandler Bingin roolista, jossa hänet nähtiin vuodet 1994–2004.

Perrystä julkaistut tuoreet kuvat kuitenkin paljastavat, että 50-vuotias näyttelijä on muuttunut melkoisesti.

Lähes tunnistamattomana otoksissa harmaassa t-paidassa ja lippalakissa esiintyvä Perry on lihonut melkoisesti. Kuvat paljastavat myös hänen nikotiinin kellastamat sormensa, ja Malibussa apteekissa pistäytyneellä näyttelijällä onkin kuvissa kädessään savuke.

Sarjan mukanaan tuoma omaisuus ja suosio eivät tuoneet Perrylle onnea. Hän on kärsinyt vuosien mittaan piinaavista terveyshuolista ja mielenterveysongelmista, kuten masennuksesta ja erilaisista addiktioista. 

Perry on kertonut avoimesti olevansa koukussa muun muassa alkoholiin ja kipulääkkeisiin.

– Ulkopuolisen silmin voi näyttää siltä, että minulla oli kaikki mahdollinen. Tosiasiassa tunsin itseni kuitenkin hyvin yksinäiseksi, sillä kärsin alkoholismista, hän on sanonut In Touch Weeklyn mukaan.

Päihdeongelmat piinasivat näyttelijää jo sarjan kuvausten aikana, sillä vuonna 2016 hän tunnusti, ettei muistanut kolmea vuotta Frendit kuvauksista.

– En muista kolmea vuotta siitä, joten ei ainakaan mikään siltä ajalta. Olin aika pihalla kolmannen ja kuudennen tuotantokauden välisenä aikana, mies myönsi tuolloin.

Päihdeongelmien lisäksi Perryä ovat riivanneet myös terveyshuolet. Syksyllä 2018 näyttelijä kertoi Twitterissä olleensa sairaalahoidossa useamman kuukauden ajan. Sitä ennen hänelle oli tehty leikkaus.

Perry ei ole näytellyt suuremmissa Hollywood-elokuvissa tai sarjoissa kymmeneen vuoteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja