Legendaarinen Frendit-sarja saa odotettua jatkoa! Näyttelijät palaavat yhteen 25-vuotissynttäreiden kunniaksi

5:55
Katso fanien sekä asiantuntijan ajatukset Frendien paluujaksosta MTV Uutiset Livestä!

1990-luvun ikoninen tv-sarja Frendit saa fanien hartaasti toivoman uuden jakson. Sarjan alkuperäiset näyttelijät palaavat yhteen sarjan 25-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, kertoo uutistoimisto STT.

Variety-lehden mukaan näyttelijät Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer saavat kukin jaksosta muhkean 2,5 miljoonan dollarin palkkion.

Käsikirjoittamaton erikoisjakso on tarkoitus esittää HBO Max -suoratoistopalvelussa, jonka on määrä aloittaa toukokuussa.

Sarjaa katsotaan vuodesta toiseen

MTV:n ulkomaisten ohjelmahankintojen vastaava tuottaja Karoliina Kivijärven mukaan sarjan lämminhenkisyys ja ihmisläheiset aiheet saavat katsojat palaamaan sarjan pariin kerta toisensa jälkeen.

– Aiheet ovat kepeitä, mutta ihmisille tuttuja. Sarjassa on jonkinlainen hyvän olon elementti, Kivijärvi summaa.

Kivijärvi kertoo, että uuden jakson näyttäminen Sub-kanavalla on mahdollista, mutta tällä hetkellä sitä ei ole tulossa.

Kävimme kysymässä sarjan faneilta, minkälaisia ajatuksia paluujakso heissä herättää.

– Odotan sitä, että ne huijaa meitä ja tekee enemmän kuin yhden jakson, kertoo useaan kertaan jaksot katsonut Krista Jurvelin.

Kaikissa paluujakso ei herätä yhtä hilpeitä tunteita.

– Vaikka olen aina tykännyt sarjasta, olen silti paluujakson suhteen vähän skeptinen. En usko, että jakso voi olla kauhean hyvä, arvioi Saana Annala.

Katso lisää sarjan fanien ajatuksia ylläolevalta videolta!

Tämän takia uusi jakso tehtiin

Uutta jaksoa ei kuitenkaan tehdä pelkästään fanien iloksi.

Kivijärvi kertoo, että Frendien kaikkien kausien oikeudet omistaa Warner Media. Myöhemmin Netflix osti sarjan oikeudet. Nyt kuitenkin Warner Media on julkaisemassa HBO Max -suoratoistopalvelun. 

– Warner Media ottaa oikeudet omaan sarjaan takaisin. Kun sarja lanseerataan uudelleen, uuden jakson tarkoitus on herättää kiinnostusta ja kerätä näkyvyyttä sarjalle omassa palvelussa, arvioi Kivijärvi.

Alkuperäistä sitcomia esitettiin vuosina 1994–2004, mutta sarja kuuluu markkinatutkimusten mukaan edelleen suoratoistopalvelu Netflixin katsotuimpiin. 

Katso lisää katsojien ajatuksia Frendien paluujaksosta sekä Kivijärven arvio ylläolevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja