Frendien paluujaksoa odotetaan kuin kuuta nousevaa – David Schwimmerin mukaan viivästyneet kuvaukset saatetaan aloittaa pian

5:55
Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt

David  Schwimmerin mukaan Frendien paluujakson kuvaukset saatetaan toteuttaa elokuussa.

Vuosina 1994-2004 kuvatun yhdysvaltalaisen Frendit-hittisarjan on määrä tehdä paluu yhden jälleennäkemisjakson muodossa, joka alunperin oli tarkoitus kuvata viime maaliskuussa. Samoihin aikoihin kansainväliseksi pandemiaksi levinnyt koronavirus kuitenkin sekoitti suunnitelmat, eikä kuvauksia pystytty aloittamaan. 

CNN kertoo, että näyttelijä David Schwimmerin, 53, mukaan jälleennäkemisjakson kuvaukset saatetaan aloittaa elokuussa. Schwimmer esitti sarjassa Ross Gelleriä. Kuvausten aloittaminen riippuu kuitenkin merkittävästi siitä, millainen tilanne koronaviruspandemian suhteen on ensi kuussa. 

– Sen on tarkoitus tapahtua elokuun keskivaiheilla, mutta rehellisesti, tulemme odottamaan viikon tai pari jotta voimme arvioida, onko sen tekeminen tarpeeksi turvallista. Ja jos ei ole, me odotamme, kunnes se on turvallista, Schwimmer kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa TheTonight Show'ssa maanantaina 20. heinäkuuta. 

Frendien paluujakson toteutuminen vahvistettiin helmikuussa. Jakso tullaan esittämään HBO Max -suoratoistopalvelussa. 

Schwimmer on vihjannut, että paluujaksossa tullaan näkemään jotain yllättäviä tapahtumia, eikä sitä tulla käsikirjoittamaan täysin ennakkoon. Näyttelijä kertoi Fallonille niin ikään, että hän oli aikoinaan lähellä kieltäytyä Ross Gellerin roolista, sillä hänellä oli huonoja kokemuksia televisiosarjan vakinäyttelijänä työskentelemisestä. 

Frendejä esitettiin aikoinaan kymmenen tuotantokauden ajan ja se on yhä yksi kaikkien aikojen suosituimmista televisiosarjoista. Sarjassa seurataan kuuden newyorkilaisen nuoren aikuisen elämää. Sarjan tähtiä ovat Schwimmerin lisäksi Jennifer AnistonCourteney CoxLisa Kudrow, Matthew Perry sekä Matt LeBlanc

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja