Frederik miettinyt perinnönjakoaan: Lehtolapset osingolle

Junttidiskon kuninkaana tunnettu laulaja Frederik vakuuttaa, että myös kaikki miehen lehtolapsista tulevat saamaan osuuden hänen perinnöstään.

Frederik tunnusti maaliskuussa MTV3.fin Viihdeuutisille, että hänellä on lukuisia lehtolapsia ympäri Suomen. Keskiviikkona tavoitettu laulaja lupaa, että myös kaikki hänen lehtolapsensa tulevat saamaan oman osuutensa miehen perinnöstä.

– Aika voimakkaasti olen perinnönjakoa miettinyt, en halua, että siitä tulee mitään riitaa. Olen kuitenkin köyhä laulaja, että ei tässä mistään miljoonien jaosta ole kyse. Jokainen lapsi, jonka olen tunnustanut, tulee saamaan osuutensa, Frederik vakuuttaa.

Frederikillä on kaksi julkisuudessakin nähtyä lasta, Saana ja Santeri. Heidän lisäkseen Frederik kertoo välillä moikkailevansa lehtolapsiaan, joista kaikkia hän ei välttämättä tunnistaisi, jos sattuisi kadulla vastaan kävelemään.

– Pitää sitten varmaan laittaa lehteen ilmoitus, että tervetuloa perinnönjaolle, Frederik vitsailee hyväntuulisena.

Lehtolapsiensa tarkkaa määrää hän ei halua julkisesti tunnustaa, mutta sanoo heitä olevan lukuisia. Jälkeläisten iät ovat parikymppisestä alle nelikymppiseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat