Mainos

Fortum vakuuttaa varautuneensa uuteen myrskyyn

Huomiselle on luvattu jälleen uutta myrskyä. Fortumilta kerrotaan varaudutun uuteen myrskyyn hyvin monella tavalla.

– Ensinnäkin seuraamme erittäin tarkkaan säätilanteen kehittymistä ja konsultoimme tarvittaessa Ilmatieteen laitoksen meteorologia. Tätä on jo tehty useaan otteeseen ja tätä jatketaan. Säätilanteen seuraaminen on päälähtökohta, jonka mukaan tarkennamme sitten erikseen varautumissuunnitelmaamme, kertoo Fortumin viestintäpäällikkö Karoliina Lehmusvirta.

Fortumilla on varauduttu uuteen myräkkään myös varmistamalla varaosien riittävyys. Käytössä pitäisi myös olla tarpeeksi korjausmiehiä.

– Meillä on jo nyt kentällä iso joukko korjausmiehiä, jotka työskentelevät pienjännitevikojen kanssa. Heidän leponsa ja valmistaminen tulevaan myrskyyn ovat seuraavia askeleita.

Lehmusvirta myöntää, että rupeama on ollut korjausmiehille valtava. Tarpeellinen lepo on turvattu niin, että öisin kentällä on ollut töissä pienempi määrä korjausmiehiä kuin päiväsaikaan.

– Valtaosa resursseista on pyritty kohdentamaan valoisaan aikaan, jolloin työn tekemisestä saadaan paras mahdollinen tulos, sanoo Lehmusvirta.

"Asiakaspalvelukapasiteetti ei ollut riittävä"

Fortumilta myönnetään, että asiakaspalvelukapasiteetti ei ollut riittävä Tapani-myrskyn ja sitä seuranneen Hannu-myrskyn jäljiltä. Tapani-myrskyn jäljiltä asiakaspalvelun kapasiteettia on lisätty.

Fortum on myös keventänyt nettisivujaan niin, että ne kestävät suuren kävijämäärän.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.