Forssellin hupaisa kuvasarja hämmentää – reporankana varastossa

Jalkapalloilija Mikael Forssell innostui räpsimään hauskoja kuvia treenitauollaan.

Jalkapalloilija Mikael Forssell pelaa nykyään saksalaisseura VfL Bochumissa. 

Peliuran johdosta Forssell viettää paljon aikaa Saksassa, ja tällä viikolla myös hulina kotona lisääntyi, kun mies seurakseen vaimonsa Metin ja pariskunnan pienen Lilia-tyttären.

Forssellin Instagram-tilille keskiviikkona ilmestynyt kuvasarja kertoo, että hupia riittää myös viheriöllä. Kolmen kuvan sarjassa Forssell etsii pelikaverinsa kanssa vaihtoehtoisia taukotiloja.

Ensimmäisen kuvan tekstissä Forssell kertoo englanniksi, että jalkapalloilijoiden treenitauolla sohvapaikkoja ei riitä kaikille. Sohvan korvikkeena kuvassa toimii pahvilaatikko.

Toisessa kuvassa makoillaan ahtaasti metallisella hyllyllä. Pelinumeron perusteella makoilija ei kuitenkaan ole Forssell itse, vaan miehen tiimikaveri, saksalainen Felix Bastians.

Viimeisessä kuvassa Forssell näyttäisi itse lepäilevän samantapaisella hyllyllä, tosin pelikaveriaankin epämukavammin – poikittain.

Hassuttelukimara on harvinaista herkkua Forssellin instagram-tilillä, jolla nähdään useimmiten kuvia suloisesta Lilia-esikoisesta sekä pariskunnan yhteisistä hetkistä.

Lue myös:

    Uusimmat