Floridan päävalmentaja näytti toimittajille, mitä pitäisi tehdä: "V***u" – sali röhähti nauruun

Floridan päävalmentaja Paul Maurice opasti toimittajia – sali röhähti nauruun 4:30
Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice opasti mediaa vahvaeleisesti. Meemitason veto kohdasta 3:22 eteenpäin.

Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice rauhoitteli mediaa vahvaeleisesti ja sai salin nauramaan jääkiekon NHL:n avausfinaalin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

NHL:n finaalisarja pyörähti käyntiin Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä Las Vegasissa, jossa kotijoukkue Golden Knights löi Florida Panthersin maalein 5–2.

Peli pysyi pitkään tiukkana, ja kolmanteen erään lähdettiin vielä 2–2-tasatilanteesta. Tästä Florida-päävalmentaja Paul Mauricekin muistutteli kriittisen toimittajajoukon edessä. 

– Hävinnyt joukkue puhuu liikaa jostakin ja voittanut joukkue puhuu kaiken muun ihanuudesta, Maurice sanoi ja huomautti pelin, jossa "molemmat joukkueet tekivät virheitä", ratkenneen täpärästi kolmannessa erässä.

Maurice viittasi myös ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjaan Boston Bruinsia vastaan. Panthers oli sarjassa jo tappiolla voitoin 1–3, mutta voitti kolme peliä peräjälkeen ja paineli jatkoon.

– Hävisimme Boston-sarjan ensimmäisen pelin ja paransimme vähän. Sitten hävisimme kaksi lisää ja paransimme vähän. Kaikki, ottakaa v***u happea, Maurice sanoi ja henkäisi syvään samalla käsiään alas painaen.

Salissa kuului tässä kohtaa naurua.

– Löysätkää vähän, Maurice vielä täräytti.

Katso lehdistötilaisuus ylälaidan videolta. Maurice vastaa myös kysymykseen suomalaiskaksikosta Aleksander Barkovista ja Anton Lundellista – heistä kumpikin haali avausfinaalissa syöttöpisteen.

Anton Lundell näkee Floridalla selkeän parannettavan osa-alueen: "Eiköhän kaikki sen tiedä" 2:54
Tästä pääset Anton Lundellin suomalaismedialle pelin jälkeen antamaan haastatteluun.

Lue myös:

    Uusimmat