Florida ei onnistunut katkaisemaan sarjaa – päävalmentaja kuittaili medialle: "Rauhoittukaa"

Florida Panthers koki ensimmäisen pudotuspelitappionsa Toronto Maple Leafsille, kun se hävisi joukkueiden neljännen kohtaamisen niukasti maalein 2–1.

Floridalla oli kotiyleisönsä edessä mahdollisuus katkaista ottelusarja ja jatkaa seuraavalle kierrokselle, mutta vastaan luisteli sisuuntunut Toronto.

Vierailijat ottivat johtoaseman itselleen toisessa erässä, kun William Nylander nosti kiekon rystyltä verkkoon.

Toronto tuplasi johtonsa päätöserässä Mitch Marnerin laukoessa kiekon siniviivalta ohi venäläisvahti Sergei Bobrovskin.

Florida pääsi vielä mukaan peliin kaksi minuuttia myöhemmin. Sam Reinhartin ylivoimakavennus jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi maaliksi ja Toronto otti ensimmäisen voittonsa ottelusarjassa.

Floridan päävalmentaja Paul Maurice oli ottelun jälkeen tyyni, vaikka ottelu päättyi tappioon. Maurice piikitteli lehdistötilaisuudessa mediaa kysymyksistään.

– Hävisimme tänään pelin. Niin on tapahtunut jokaiselle joukkueelle tässä vaiheessa. Menemme pelaamaan seuraavaa peliä ja olemme sinut sen kanssa. Rauhoittukaa, helvetti sentään, Maurice murjaisi pilke silmäkulmassa.

Florida johtaa sarjaa voitoin 3–1. Seuraava ottelu pelataan lauantain vastaisena yönä.