Floor Jansen paljastaa Nightwish-jatkosuunnitelmat

Nightwish-bändin kanssa maailmalla kiertävä Floor Jansen kuvailee tunteellisesti kiertuetta ja tulevaisuuttaan blogissaan.

Maanantaina tulee kuluneeksi kaksi viikkoa siitä, kun Nightwishin solisti Anette Olzon ilmoitti lähtevänsä bändistä. Lokakuun ensimmäisenä päivänä bändi kertoi lehdistötiedotteessaan solistin ja Nightwishin teiden eronneen ilman riitoja.

Jo samana iltana Nightwishin riveissä nähtiin väliaikainen solisti, hollantilainen laulaja Floor Jansen. Jansen on klassisen koulutuksen saanut sopraano, joka laulaa sekä klassista musiikkia että rockia. Jansenin aiemmat yhtyeet ovat After Forever ja ReVamp. After Forever -yhtye on lopettanut toimintansa, mutta ReVamp toimii edelleen.

Jansen on nyt kahden viikon ajan esiintynyt Nightwishin riveissä ja tuoreimmassa blogikirjoituksessaan Jansen paljastaa tulevaisuudensuunnitelmiaan.

– Amerikan-kiertueesta on enää kaksi keikkaa jäljellä, minun tulee ikävä tätä aikaa! Mutta en myöskään jaksa odottaa, että pääsen kotiin ja työstämään ReVampin biisejä, Floor kirjoittaa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei Flooria enää nähtäisi Nightwishin riveissä. Floor kirjoittaa blogissaan olevansa vahvasti mukana bändin toiminnassa myös kesällä 2013.

– Marraskuussa jatkan Nightwishin kiertueella Britanniassa. Olen niin innoissani, että jatkan heidän kanssa maailmankiertueella ja kesäfestivaaleilla 2013! Floor intoilee.

Floor on selvästi innoissaan pestistään Nightwishin solistina. Pian päättyvää Amerikan-kiertuetta laulaja hehkuttaa blogissaan monin sanoin.

– Jokaisessa konsertissa on ollut jotain erityistä. Oklahoma, Austin, New Orleans, jokainen show on ollut maaginen elämys, joka päättyy aina liian aikaisin. Ja meillä on ollut mahtava yleisö, olen tavannut upeita ihmisiä, jotka innostuvat meidän tavoin musiikista.

Ghost Love Score on lempibiisini. Ihoni menee kananlihalle kun laulan "My fall will be for you". Liikutuin kappaleesta kyyneliin, heittäydyin tunteisiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat