Mainos

Fitness-malli jakoi rohkeat kuvat: ”Tämän syöpä teki keholleni”

Parikymppinen fitness-malli jakoi sosiaalisessa mediassa rehellisen kuvaparin siitä, kuinka suurta tuhoa munasarjasyöpä on hänen elimistössään saanut aikaan.

Alle vuosi sitten saatu syöpädiagnoosi käänsi 23-vuotiaan urheilija Cheyann Clarkin elämän päälaelleen. Ennen diagnoosia nainen oli innokas painonnostaja, joka kilpaili fitness-kisoissa ja työskenteli kiinteistöfirmassa. Nainen kertoo munasarjasyövän vieneen hänen elämästään kaiken tämän. 

– Elämäni ennen syöpädiagnoosia oli melko mahtavaa, nainen toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Keho, jonka kanssa työskentelin niin kovasti kahden vuoden ajan, vei minulta hiukset, kyvyn hankkia omia lapsia ja paljon enemmän, 47-kiloiseksi kuihtunut nainen kertoo.

Clark on nyt jakanut Instagramissa rehellisiä kuvapareja osoittaakseen, kuinka paljon syöpä on hänen elimistöönsä vaikuttanut.

"Älä koskaan lakkaa elämästä elämääsi" 

Onneksi syöpä havaittiin ajoissa ja asiat ovat kääntymässä taas parempaan suuntaan. Clarkille hiljattain tehty leikkaus antoi merkkejä siitä, että syöpä oltaisiin nujertamassa pian lopullisesti. Nainen toivookin, että hän voisi palata mahdollisimman pian kuntosalille ja takaisin normaaliin elämään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tulevaisuuden tavoitteinani on päästä eroon syövästä, kilpailla fitness-kilpailuissa ja perustaa perhe, Clark kertoo.

Vaikka omia lapsia nainen ei voikaan saada, hän kertoo harkitsevansa aviomiehensä kanssa adoptiota tai sijaissynnytystä.

Toivo ja positiivisuus ovat asioita, jotka ovat auttaneet naista selviytymään läpi vaikeiden aikojen. Hän kannustaakin kaikkia samanlaisten haasteiden kanssa kamppailevia ylläpitämään positiivista asennetta ongelmista huolimatta. Se kantaa murehtimista pidemmälle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Paras neuvo, jonka voin antaa syövän tai vaikeiden aikojen kanssa kamppaileville, on, että älä koskaan luovuta. Älä koskaan lakkaa nauttimasta ja elämästä elämääsi, Clark toteaa.

***


Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.