Fitness-ammattilainen ei häpeile: Julkaisi kuvan vatsamakkaroistaan!

Suosittu fitness-ammattilainen julkaisi muita kannustavan kuvan vatsamakkaroistaan Instagramissa.

Anna Victoria julkaisee tilillään muun muassa motivoivia fitness-kuvia, ja kuvia terveellisistä ruoka-annoksista sekä ihmisten uskomattomista muodonmuutoksista, mutta nyt hän julkaisi erilaisen kuvan itsestään.

Nainen on luonut Fit Body -oppaan ja kannustaa muita terveellisiin elämäntapoihin. Moni ihminen pyrkii täydelliseen vartaloon, mutta Victoria on tietoinen vaaroista, joita painonpudotus ja ulkonäkökeskeisyys saattavat tuoda mukanaan. Siksi hän julkaisi kuvan, jonka avulla haluaa kertoa, ettei vatsamakkaroissa ole mitään hävettävää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan yhteyteen hän kirjoitti pitkän tekstin, jossa kertoo, etteivät fyysiset tekijät saa määritellä sitä, rakastammeko itseämme vai ei.

– Sinun vatsasi ei tarvitse olla täydellisen littana ollakseen terve. Vatsan ei pidä olla täydellisen littana, jotta voisit rakastaa itseäsi. Sen ei tarvitse olla täydellinen, että voisit olla itsevarma, kaunis ja upea ihminen.

Victoria jatkaa, että on huomannut valmennettavistaan, että he ovat oppineet rakastamaan itseään fyysisten muutosten sijaan enemmänkin henkisten muutosten takia. Naiset ovat huomanneet, kuinka vahvoja ovatkaan.

– Nämä muutokset ovat yhtä tärkeitä tai jopa tärkeämpiä kuin fyysiset muutokset.

Seuraajiensa keskuudessa kuvan julkaiseminen on saanut enimmäkseen kiitosta ja moni kertoo päivityksen inpiroineen heitä. Naisella on Instagramissa lähes 850 000 seuraajaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Viral Thread

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja