Mainos

Fitness-bloggari näyttää, kuinka suuri merkitys valaistuksella on valokuvissa: ”Se ei ole sattumaa"

Poseeraamista, filttereitä ja pieniä yksityiskohtia. Fitness-bloggari on huolissaan siitä, että liian moni meistä vertaa omaa vartaloaan muiden muokattuihin versioihin.

Bloggaaja Anna Victoria on viime aikoina totuttu näkemään yhtenä tavallisen vartalon puolestapuhujana. Äärimmäisen suositulla Instagram-tilillään nainen on julkaissut avoimesti kuvia niin vatsamakkaroistaan kuin turvotuksestakin. Nyt hän haluaa näyttää ihmisille, kuinka suuri merkitys valaistuksella on ulkonäköön.

Victoria julkaisi itsestään kuvaparin, jossa hän poseeraa samassa asennossa samoissa vaatteissa, vain valaistus on eri. Kuvia katsoessa naisen pointti tulee todella hyvin selväksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

–  Valaistus on kaikki. 99 prosenttia kuvista, joita näet sosiaalisessa mediassa, otetaan mahdollisimman hyvässä valaistuksessa, eikä se ole sattumaa, Victoria kertoo.

Kenenkään ei pitäisi vihata itseään selluliitin vuoksi

Nainen kertoo, että hänellä on aina ollut selluliittia käsissään, ja tämä vain siitä syystä, että hän on ihminen. Hän kehottaakin kaikkia miettimään vakavasti tätä asiaa ja unohtamaan ajatuksen siitä, että selluliitti olisi jonkinlainen sairaus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kyllä, sitä voidaan vähentää terveellisen ruokavalion, liikunnan ja veden juomisen avulla, mutta toinen asia, jota et voi hallita, on genetiikka ja ihmisenä oleminen.

Nainen muistuttaa, että myös hoikilla ihmisillä voi olla selluliittia, eikä selluliitin pitäisi olla syy laihduttamiseen.

– Rakastanko käsiäni oikeanpuoleisessa kuvassa? En, mutta en myöskään vihaa sitä tai itseäni sen vuoksi. Eikä sinunkaan pitäisi, Victoria kiteyttää.

Lähde: Metro 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.