Mainos

Finnet aloittaa yt-neuvottelut

Irtisanottavien määrän arvioidaan olevan enimmillään 180. Lisäksi 120 henkilöä aiotaan ulkoistaa.

Finnet Oy on ilmoittanut selkiyttävänsä konsernirakennettaan. Yhtiö on luomassa itsenäiset matkaviestinnän ja kiinteän verkon kokonaisuudet. Tämän seurauksena Finnetissä aloitetaan myös yhteistoimintaneuvottelut.

Finnet arvioi irtisanottavien määrän olevan enimmillään 180, minkä lisäksi yhtiö suunnittelee 120 henkilön ulkoistamista.

Toimitusjohtajan Jan-Erik Frostdahlin mukaan lähes neljä viidesosaa irtisanomisista koskettaa matkapuhelinyhtiö DNA Finlandia ja muita matkapuhelimiin liittyviä toimintoja. Matkapuhelintoimintoja on sekä verkko- että emoyhtiössä. Kiinteän verkon palvelujen kontolle jää loput vähennyksistä.

Frostdahl kertoo, että irtisanomiset ovat suhteellisesti yhtä suuria sekä suuressa matkapuhelinyksikössä että selvästi pienemmässä kiinteän verkon yksikössä. Maantieteellisesti irtisanomiset painottuvat pääkaupunkiseudulle, jossa valtaosa Finnetin toiminnoista on.

DNA Finland Oy:n toimitusjohtaja Ari Tolonen jättää tehtävänsä Finnet Oy -konsernissa.

Finnet Oy on konserni, johon kuuluvat Finnetin valtakunnallisesti toimivat yritykset, kuten DNA Finland Oy, Finnet Verkot Oy sekä pääkaupunkiseudun puhelinyhtiö Finnet Com Oy. Finnet-konsernin palveluksessa on 616 työntekijää.

(MTV3-STT)

(Kauppalehden talousuutiset 21.09.2005)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.