Mainos

Finnairin lennoille luvassa myöhästymisiä myös huomenna

Finnairin tekniikan henkilökunnan ulosmarssi aiheuttanee tämänpäiväistä enemmän viivästyksiä yhtiön lentoihin huomenna, arvioidaan lentoyhtiön tiedotuksesta.

Varmistuneita peruutuksia on tiedossa yksi, kun kello 17.10 lähteväksi merkitty lento Budapestiin on peruttu. Lisäksi Ivalon ja Pariisin lennot operoidaan normaalia pienemmillä koneilla. Tämän johdosta kaikki matkustajat eivät mahdu koneeseen.

Aamun lomalento Teneriffalle myöhästyy puolestaan peräti 11 tuntia ja lähtee vasta illalla kello 23. Muita varmistuneita myöhästymisiä ei ole vielä perjantaille tiedossa.

– Lomalennon myöhästyminen näinkin paljon on asiakkaiden kannalta erittäin valitettavaa. Myöhästymisiä on odotettavissa huomenna vähän enemmän kuin tänään, mutta niiden ennakointi on vielä vaikeaa. Tiedotamme niistä heti twitterissä ja nettisivuillamme, Finnairilta kerrotaan.

Tänään Finnair joutui perumaan lennot Souliin ja Pekingiin. Näiden lentojen huomiset paluulennot on myös peruttu. Lisäksi kaksi lentoa pääsi lähtemään myöhästyneenä Helsingistä.

Tekniikan henkilökunnan ulosmarssin on määrä päättyä huomenna iltapäivällä kello kolme. Finnair ilmoitti aamulla aloittavansa yt-neuvottelut vähentääkseen tekniikasta enintään 310 työpaikkaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.