Mainos

Finnairin ateriamuutokset harmittavat etenkin lapsiperheitä

Finnairin päätös lopettaa lämpimien aterioiden tarjoilu Euroopan reittilennoilla kiukuttaa etenkin lapsiperheitä. Aihe puhuttaa monilla netin keskustelupalstoilla.

Kesäkuun alusta alkaen Euroopan pidemmillä reittilennoilla on tarjolla kahvin ja teen lisäksi vain voileipä tai salaatti. Tähän asti yli kaksi tuntia kestävillä lennoilla on saanut lämpimän aterian. Kotimaassa sekä Pohjoismaihin, Baltiaan, Puolaan ja Pietariin lennettäessä matkustajat saavat maksutta vastedes vain kahvin, teen tai mehun. Välipalat muuttuvat maksullisiksi.

Moni on huolissaan etenkin lapsimatkustajista. Lapsille kun harvemmin maistuvat salaatit.

- Lentomatkojen kohokohta on aina ollut ruokailu, Finnairin ruuat ovat aina olleet hyviä ja olemme iloinneet siitä, että Finnair tarjoaa lämpimän ruuan. Lapsetkin toivovat aina, että lennetään Finnairilla kun siellä saa ruokaa. Mutta kilpailu on kovaa, eihän sille mitään voi, nimimerkillä Anita kirjoittanut harmittelee.

Samoilla linjoilla on nimimerkki Matka varattuna.

- Kyllähän sitä aina aikuiset pärjää, mutta lasten kanssa olisi ollut kiva saada se varausta tehdessä ilmoitettu ruoka kuitenkin. Eiväthän kaikki Euroopan lennot ole vain 2 tunnin lentoja, kestoaika saattaa olla vaikka 5 tuntia.Jos nyt on sitten aikaa enemmän kitata kaljaa naamaan kun lentoemännät joutavat tarjoilemaan sitä tiheämmin, niin eipä ole Finnair enää lapsiperheiden lentoyhtiö.

Tuleeko Finnairista halpalentoyhtiö?

Toisaalta ihmetellään, mikä on Finnairin kilpailuvaltti enää suhteessa halpalentoyhtiöihin.

- Lippujen hinnat ovat moninkertaiset low-cost carrier -yhtiöiden hintoihin nähden, mutta matkustajille tarjottava palvelu alkaa olla samalla tasolla halpis-yhtiöiden kanssa. Lentämällä matkustamisesta on mennyt kaikki ilo, kun matkustajia kohdellaan kuin karjalaumaa, kommentoi lukija Mtv:n Uutisten nettisivuilla.

Monet odottelevatkin nyt Finnairin lentolippujen hintojen putoamista vastapainoksi.

Ruokaisuus säilyy

Finnairin matkustamopalveluista vastaava päällikkö Heidi Niemenlehto-Järvinen kertoo MTV:n Uutisille, että uudistuksesta on tullut myös yhtiöön jonkin verran kyselyjä.

Hän painottaa, että vaikka lämpimästä ateriasta luovutaan, ruokaisuus säilyy.

- Meillä on esimerkiksi iltapäivälennoilla lämmitetty leipä, reilusti täytetty paninin tapainen tuote. Myös salaatit ovat ruokaisia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.