Finnair pukeutui taas Marimekkoon – katso!

Finnair verhoutui taas Marimekkoon. Tältä näyttää uusi Metsänväki-printillä koristeltu kone!

Toukokuusta 2013 innokkaimmat lentokoneharrastajat voivat bongata Marimekon sinisävyiseen Metsänväki-kuosiin pukeutuneen Finnairin Airbus 220 -lentokoneen. Finnair ja Marimekko aloittivat jo vuonna 2012 yhteistyön, jonka seurauksena ilmoille päästettiin ensimmäinen yhteinen Unikko-kuosia kantava Airbus 340. Marimekolla koristellut koneet lentävät Helsingin ja kaukoliikennekohteiden välillä.

– Marimekko-yhteistyöllä haluamme tuoda suomalaisen ajattoman ja modernin designin osaksi asiakkaidemme matkustuskokemusta, ja näin lisätä näkyvyyttämme erityisesti Aasian-markkinoilla, sanoo Finnairin asiakaspalvelusta vastaava johtaja Anssi Komulainen.

Näkyvimpien yhteistyön symbolien, lentokoneiden, lisäksi Marimekko näkyy business-luokassa astioiden, tekstiilien, peittojen ja tyynyjen muodossa ja economy-luokassa esimerkiksi kertakäyttöastioissa.

Marimekko for Finnair -malliston on suunnitellut Marimekon Sami Ruotsalainen yhteistyössä Kristina ja Emma Isolan kanssa. Mallisto kertoo tarinaa suomalaisesta luonnosta ja näkymästä, joka avautuu lentokoneen ikkunasta.

Metsänväki-kuvio on vahva puheenvuoro suomalaisuudesta ja siitä metsän luomasta energiasta, joka pitää meidät elinvoimaisina. Kuviossa kiteytyy metsällinen jylhyys ja sadunomainen sympatia. Tämän iloisen metsätervehdyksen haluamme kuljettaa eri puolille maailmaa”, sanoo Marimekon taiteellinen johtaja Minna Kemell-Kutvonen.

Lue myös:


(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja