Mainos

Finnair panostaa Tukholmaan

Finnairin pääjohtaja Antti Potila kertoo yhtiön panostavan entistä voimallisemmin Tukholman markkinoille ja sijoittavan mahdollisesti joitakin koneita ja lentohenkilöstöä pysyvästi Tukholmaan.

Potila korosti STT:n haastattelussa, että aikataulua kone- ja henkilöstösiirroista Tukholmaan ei ole lyöty lukkoon, mutta linjaus on selvä. Myöskään siirrettävien koneiden ja henkilöstön määrästä ei vielä puhuta mitään. Hanke kuuluu osana yhtiön pyrkimyksiin pysyä kasvu-uralla kiristyvillä Euroopan markkinoilla. Kasvua tullaan hakemaan myös koko Itämeren alueelta.

Jo nyt Finnair on kakkonen Tukholmasta lähtevässä kansainvälisessä lentoliikenteessä 50 päivittäisellä lennolla, mutta Potilan mukaan osuuden kasvattamiseen tarvitaan tukevampaa jalansijaa Tukholmassa. Vielä nyt Finnairin Tukholman-lennot hoidetaan poikkeamalla siellä Helsingistä lähtevillä ja sinne palaavilla vuoroilla. Luonnollinen ja selvä ykkönen Tukholmassa on pohjoismainen SAS, joka puolestaan rynnii voimalla Suomen markkinoille omistukseensa hankkimansa Air Botnian kautta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.