Mainos

Finnair lentoyhtiöiden kärkeä täsmällisyydessä

Suomalainen Finnair ja pohjoismainen SAS ovat Euroopan lentoyhtöiden kärkeä täsmällisyydessä. Sen sijaan matkatavaroiden katoamisessa ne sijoittuvat vertailun keskitasolle.

Pohjoismainen lentoyhtiö SAS ja suomalainen Finnair ovat selviytyneet hyvin Euroopan lentoliittojen yhdistyksen AEA:n ensi kertaa julkistamassa lentojen täsmällisyysvertailussa. Sen sijaan matkatavaroita katoaa molemmilta yhtiöiltä sen verran, että siinä ne ovat vertailun keskitasolla. Lentojen täsmällisyysluvut ovat lentoyhtiöille elintärkeitä, eikä niitä siksi ole aikaisemmin julkistettu.

Lentoyhtiöiden viivästymiset ovat tähän asti olleet tarkoin varjeltuja salaisuuksia. Yhtiöt ovat mieluiten kertoneet lukunsa itse silloin, kun ne ovat olleet niile myönteisiä.

Nyt kolmeakymmentä euroopanlentoyhtiötäedustava yhdistys on alkanut ensi kerran julkistaa kaikkien yhtiöiden lukuja.

Sekä Finnair että Sas voivat olla tyytyväisiä lentojensa täsmällisyyteen. Saapumisajoissa kolmestakymmenestä yhtiöstä ehkä yllättävin havainto on se, että jättimäiset British airways ja Lufthansa jäävät selvästi kärjen jälkeen.

Samansuuntainen tahti jatkuu myös kun vertaillaan lähtöaikoja. Vertailussa on huomattava että ne perustuvat Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän lentotietoihin:

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 22.05.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.