Finley-koira kärkkyy maailmanennätystitteliä: Kykenee tunkemaan suuhunsa kuusi tennispalloa kerrallaan – huvittava näky!

Miksi koira läähättää? 0:42
Miksi koirat läähättävät?

Finley-koira osaa tunkea suuhunsa maailmanennätyksellisen määrän tennispalloja, mutta paperityöt viivästyttävät virallista tunnustusta.

Kuusivuotias kultainennoutaja Finley kykenee tunkemaan suuhunsa kerralla kuusi tennispalloa. Näky on huvittava ja riittäisi rikkomaan nykyisen Guinnessin maailmanennätyksen, jota pitää hallussaan Augie-koira, kertoo New York Post. Texasilainen Augie onnistui ahtamaan suuhunsa viittä palloa vuonna 2003.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Democrat & Chronicle -julkaisulle haastattelun antaneiden Finleyn omistajien, New Yorkin Ontariossa asuvien Cheri ja Rob Molloyn, mukaan koiran taidot alkoivat ilmaantua kahden vuoden iässä. 

Tunnustus viipyy

Finleyn Instagram-tilillä koiran taidosta on useita huvittavan näköisiä todisteita, mutta Guinnessin tunnustusta lemmikki ei ole vielä saanut. Koiran omistajien mukaan prosessi uuden ennätyksen virallistamiseksi on haastava ja vaatii paljon paperityötä sekä useita toistoja. Koska Finley kykenee kuitenkin toistamaan tempun kerta toisensa perään, omistajat uskovat, että tunnustus saadaan ennemmin tai myöhemmin.

Tunnustusta odotellessaan Finley jatkaa mielellään harjoituksia. Omistajat vakuuttavat, että palloleikit ovat täysin koiran omista haluista kiinni.

– Emme ole koskaan pakottaneet sitä tekemään mitään tuosta, Cheri toteaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat