Veret seisauttava video paljastaa, kuinka Johnny pelasti pikkukoiran viime hetkillä – ei ehtinyt hissiin omistajan mukana: "Kuulin hänen kirkuvan koko sen ajan"

Mies pelastaa hissin ulkopuolelle yksin jääneen koiran 0:38

Amerikkalaismies onnistui pelastamaan pikkukoiran viime hetkillä.

Turvakameran video paljastaa, kuinka 27-vuotias teksasilaismies Johnny Mathis pelasti pienen koiran järkyttävältä kuolemalta. Näet videon yltä.

Johnny oli koiran onneksi tulossa normaalia myöhempään maanantaina töistä kotiin, ja tuli hissistä juuri, kun pienen pomeranianin omistaja oli menossa samaan hissiin koiransa kanssa.

Omistaja oli kuitenkin jo hississä, kun hissin ovet sulkeutuivat jättäen koiran hihnan väliinsä, ja koira itse jäi hissin ulkopuolelle.

"Se ei katkennut"

Johnny kertoo juosseensa koiran luokse ja puhtaan adrenaliinin siivittämänä hänen onnistui pelastaa koiran ennen kamalaa kuristuskuolemaa hissin noustessa ylöspäin.

– Yritin rikkoa sen [hihnan] ensin. Yritin painautua sen päälle kaikella painollani, mutta se ei katkennut, järkyttynyt mies kertoo NBC Newsille.

Tämän jälkeen hän yritti vetää koiran pantaa pois. Viime hetkillä hän kuitenkin huomasi, että pannassa oli solki.

– Taistelin kaikkea sitä karvaa vastaan, se vei minulta pari yritystä, koska koira oli niin pörröinen.

Kaikki tapahtui alle 20 sekunnissa

Koko koettelemukseen ei kuitenkaan kulunut kuin alle 20 sekuntia, kun Johnny sai lopulta pannan pois ja nappasi lemmikin syliinsä. Tällä välin omistaja pelkäsi liikkeelle lähteneessä hississä pahinta.

– Kuulin hänen kirkuvan koko sen ajan, mies sanoo.

Johnny painoi hissin nappia saadakseen omistajan takaisin samaan kerrokseen ja hakkasi hissin ovia yrittäessään viestittää, että koira oli kunnossa.

– Hän oli lattialla kasvojaan peittäen itkien silmiään päästään. Minusta tuntui pahalta hänen puolestaan.

Miehen mukaan nainen oli uusi asukas talossa, ja vaikutti siltä, ettei tämä ollut tajunnut, ettei koira ollutkaan hänen perässään. Mies pahoittelee, että omistaja on saanut tapauksen vuoksi lokaa niskaansa.

– Olemme kaikki ihmisiä, tuollaisia asioita tapahtuu. Se vie vain sekunnin, kun huomiosi ei ole siinä tilanteessa.

Johnny julkaisi videon karmivasta tilanteesta Twitterissä, jossa videota on katsottu yli 14 miljoonaa kertaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: NBC News, Today

Lue myös:

    Uusimmat