Mainos

Finavitec paransi asemiaan Boeingin alihankintaverkossa

Finavitec Oy on saavuttanut hopeatason maailman suurimman lentokonevalmistajan Boeingin arviointiasteikossa, jolla amerikkalaisyhtiö rankkaa alihankkijoitaan. Boeingin varatoimitusjohtaja Gary E. Mitchell luovutti hopeasertifikaatin tänään Kuorevedellä.

Tunnustus myönnettiin varsinaisesti lentokoneosien valmistukseen erikoistuneelle Finavitecin tytäryhtiölle Finavicomp Oy:lle ja myöntäjä oli Boeingiin fuusioitu McDonnell Aircraft. Pronssitason vaatimukset McDonnell Douglasin alihankkijana Finavicomp saavutti alkuvuodesta 1995.

Finavitecin toimitusjohtaja Veijo Vartiainen pitää hopeatason saavuttamista tärkeänä pyykkinä, koska se avaa uusia mahdollisuuksia Boeingin alihankintaverkossa. Vartiaisen mukaan Finavitec on kiinnostunut tiedustelulennokkien järjestelmätoimituksista, jos puolustusvoimat päättää hankkia tiedustelulaitteita.

Yhtiö jatkaa myös Hornet-hävittäjien huoltoliiketoiminnan kehittämistä, vaikka ensimmäinen ulkomainen tarjouspyyntö kuwaitilaiskoneiden huollosta ei johtanut sopimukseen.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.