Ferrari-pomo tyrmää F1-varikolla vellovat villit kuljettajahuhut jyrkästi – "Ei taatusti"

Ferrari-kuski Sebastian Vettelin tulevaisuus F1:ssä on ollut erilaisten huhujen kohteena ja mahdolliseksi korvaajaksi on ehdotettu jopa Max Verstappenia. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto ampuu kuitenkin villit huhut alas heti alkuunsa.

Sebastian Vettel on osoittanut tällä kaudella tyytymättömyytensä lajin nykytilaan, mikä on saanut liikkeelle spekulaatiot siitä, että saksalaiskuljettaja lopettaisi uransa F1:ssä kesken sopimuksensa jo tämän kauden päätteeksi.

Varikoilla on kiertänyt huhuja siitä, että Vettelin lopettaessa Ferrari olisi valmis ostamaan Verstappenin ulos sopimuksestaan, mutta Binotto kiistää huhut jyrkästi.

– Ei, ei taatusti, Binotto lataa Sky Sportsille.

– Voin vain vahvistaa, mitä Seb on itse sanonut. Meillä on kaksi kuljettajaa, joilla on sopimukset kohdallaan ja me olemme siitä iloisia, Binotto jatkaa.

Vettelin sopimus Ferrarin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Myös Charles Leclercin sopimus Ferrarin kanssa on useamman vuoden mittainen, joten Ferrarin kuljettajatilanne näyttää ensi vuoden osalta hyvältä.

– Meidän ensi kauden kuljettajakaksikko on kunnossa, eikä meillä ole mitään syytä, miksi meidän pitäisi vaihtaa sitä. Tältä osin asiat ovat hyvin, Binotto painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat