Valtteri Bottas päätyi villien Ferrari-huhujen keskelle – mutta mitä tekee Sebastian Vettel? Tallikaveri jakoi suoran näkemyksensä

Ferrarin saksalaiskuljettajan Sebastian Vettelin jatkoaikeet ovat olleet kovan pyörittelyn kohteena F1-varikolla jo usean viikon ajan. Vettelin ylle on noussut isoja kysymysmerkkejä, monen eri syyn takia. Epävarmuus on johtanut siihen, että muun muassa suomalaiskuski Valtteri Bottas on päätynyt villien väitteiden ja huhujen kohteeksi.

Pitkän linjan F1-toimittajan Dan Knutsonin mukaan Bottas ja tällä hetkellä Renaultilla ajava Daniel Ricciardo ovat Ferrarin listan kärjessä, mikäli Vettel päättää lopettaa uransa.

Tähän mennessä Vettel on itse vannonut sen perään, että hän aikoo ajaa F1:ssä myös ensi kaudella. Saksalaiskuskin nykysopimus kun kattaa aina vuoden 2020 loppuun asti.

Lopettamishuhut ovat olleet peräisin Vettelin reaktioista kuin myös muun muassa siitä, että hänen uusi tallikaveri Charles Leclerc on laittanut saksalaisen todella ahtaalle. Samalla Ferrari ei ole pystynyt vastaamaan Mercedeksen alkukauden dominointiin. Tämän myötä Vettelin mestaruushaaveet ovat haihtuneet ilmoille, lähes kokonaan.

Mutta mitä saksalainen meinaa tehdä?

Nyt asiaa kommentoi hänen tallikaverinsa Leclerc, joka sanoi suorat sanat.

– En oikein näe, että hän päättäisi lopettaa, Leclerc totesi Sport Bildille.

– En voi tietenkään puhua hänen puolestaan, mutta hän näyttää olevan motivoituneempi kuin koskaan aiemmin. Hän tekee rajusti töitä niin tallin kuin itsensä eduksi, Leclerc jatkoi.

Monacolaiskuljettaja puhui aiheesta myös hänen oman roolin ja vaikutuksen kautta.

– On ollut upea nähdä, että miten hän tekee töitä. Mielestäni hän käsittelee hyvin paineita, joita on kuitenkin aina, jos on voittanut noin monta mestaruutta.

– Vaikka päihittäisin hänet, niin en näe syitä sille, että hän päättäisi lopettaa, Leclerc napautti.

Vettel on tällä hetkellä MM-sarjassa neljäntenä Mercedes-kaksikon Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen sekä Red Bullin Max Verstappenin jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat