Ferrari-pomolta tyly vastaus F1-tähtikuskin siirtohuhuun – ”Ei mitään syytä vaihtaa”

F1-sarjassa kesän siirtohuhumylly on lähtenyt pyörimään täysillä sylintereillä. Mehukkain pyörittely liittyy tällä hetkellä Red Bullilla ajavaan Max Verstappeniin, jonka sopimuksesta paljastettiin suoranainen häipymispykälä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Espanjalaislehden Marcan mukaan Verstappen voisi irtaantua vuoden 2020 loppuun asti kantavasta sopimuksesta kesken kaiken, mikäli hän ei onnistu nappaamaan voittoa viimeistään tämän kauden Unkarin GP:stä.

Verstappenin nimi on ollut esillä varsinkin Ferrariin liittyen jo aiemmin. Kytkös on liittynyt saksalaiskuskiin Sebastian Vetteliin, jonka on huhuttu lopettavansa uransa tähän kauteen.

Nyt Verstappenin kohdalla puhutaan sekä Ferrarista että Mercedeksestä.

Vai puhutaanko?

Näistä toisen leirissä, Ferrarilla, kanta on hyvin suora ja tiukka.

Ferrarin tallipäälliköltä Mattia Binottolta kysyttiin Itävallan GP -viikonlopun yhteydessä siitä, olisiko italialaistalli kiinnostunut nappaamaan Verstappenin itselleen jo ensi kaudeksi?

– Ei. Emme missään nimessä, Binotto täräytti GP Fansin mukaan.

– Voin vain vahvistaa sen, mitä ”Seb” on itse sanonut omasta tilanteestaan. Meillä on kaksi kuljettajaa, joilla on sopimukset ensi kaudesta ja olemme siitä erittäin iloisia.

– Meidän ensi kauden kuljettajakokoonpano on jo rakennettu, eikä meillä ole mitään syytä vaihtaa sitä, Binotto painotti.

Lue myös:

    Uusimmat