FC Lahden saatava kurssi kääntymään

Viime kauden pronssijoukkue FC Lahti on avannut kauden kolmella tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Mahdollisuus ensimmäiseen voittoon on perjantaina, kun SJK saapuu vieraaksi Kisapuistoon.

FC Lahti kärsi toissa kierroksella karvaan 0-1-tappion IFK Mariehamnille. Sunnuntaina FC Interiä vastaan pisteet jaettiin 1-1-tuloksella. Kuhnurit ovat tehneet neljässä pelissä vasta kolme maalia.

- Peli Interiä vastaan oli parempi kuin IFK:ta. Siinä oli asennetta. En sanoisi, että alkukaudestakaan varsinaisesti puuttui halua, mutta olisimme voineet tehdä enemmän maaleja. Paikkoja oli, toppari Markus Joenmäki toteaa MTV Sportille.

- IFK:ta vastaan energiat olivat aivan loppu ja ehkä siinä oli jotain asenneongelmaakin. Nyt pitää vain alkaa takomaan palloa puiden väliin.

Joenmäki menetti kollegansa puolustuksesta juuri kauden kynnyksellä, kun Jani Tanska siirtyi Ruotsiin. Tanska pelasi FC Lahden paidassa viime kaudella 31 liigaottelussa.

-Ainahan tuollaiset vaikuttavat. Jani oli meille tärkeä pelaaja ja vaikutti tietysti minuun, kun siinä vierekkäin pelasimme. Saimme kuitenkin hyvän korvaajan. En usko, että se vaikuttaa enää pidemmällä aikavälillä.

FC Lahti kohtaa illan Veikkausliigakierroksella SJK:n. Kisapuistossa pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Lue myös:

    Uusimmat