Fatima valitteli sairaalassa, ettei ollut ehtinyt naimisiin ennen synnytystä – henkilökunta järjesti yllätyksen

Sairaala järjesti parille häät – sitten käynnistyi synnytys 2:03
Sairaala järjesti parille häät – sitten käynnistyi synnytys

Tämä pari sai sekä lapsen että toisensa, kiitos sairaalan henkilökunnan!

Sairaala San Franciscossa järjesti yllätyshäät parille, joka sai sairaalassa myös esikoisensa. Jeff ja Fatima Nunes avioituivat sairaalan pihassa järjestetyssä seremoniassa, kertoo CNN.

"Potilas mainitsi, että hän olisi halunnut olla naimisissa..."

Idean synnytti Jeffin tuore vaimo Fatima, 49. Hän oli raskaudenaikaisten terveysongelmien vuoksi jo sairaalassa. Parin esikoinen syntyisi pian, mutta jokin vaivasi tulevan äidin mieltä.

– Potilas mainitsi, että hän olisi halunnut olla naimisissa ennen synnytystä, synnytyskeskuksen johtaja Deedee Pubien kuvailee idean syntyä.

Häitä oli jo kertaalleen lykätty

Jeff ja Fatima ovat olleet yhdessä 12 vuoden ajan.  Parin häät oli suunniteltu vuoteen 2020, mutta niitä oli koronan vuoksi lykätty. Sitten Fatima tuli vuosien yrittämisen jälkeen raskaaksi.

Lääkärit ja hoitajat päättivät kehittää kaksikolle hääseremonian sairaalan pihamaalle.

Seremonia yllätti

Jeff ei aluksi ymmärtänyt, että luvassa olisi kokonainen seremonia.

– Olin saapunut avioitumaan vaimoni kanssa, vain hän, minä, todistaja. Kokonainen seremonia olikin jo suunniteltu meitä varten, isä ja aviomies Jeff kuvailee.

– Seisoin maton reunalla hoitajien ja lääkäreiden heittämien ruusun terälehtien keskellä ja Fatima alkaa itkeä. Sitten minäkin itkin ilosta.

Vauva syntyi seuraavana päivänä 

Häiden jälkeen Fatiman synnytys käynnistyi, ja parin Logan-vauva syntyikin jo seuraavana päivänä. Etuajassa syntynyt lapsi on terve ja hyvävointinen. Myös Fatima voi hyvin.

Perhe onkin onnensa kukkuloilla.

– Olen nyt isä. Olen onnellinen, en usko, että mikään muu sana voisi selittää tätä. Koen vain puhdasta onnea, Jeff kehuu.

Lähteet: CNN, Abc13.com

Lue myös:

    Uusimmat