Häitä varten hankittu mekko jäi melkein käyttämättä – sitten Sarah sai kutsun koronarokotukseen: "Täältä tulee morsian..."

Koronavirus laittanut monien hääsuunnitelmat uusiksi – helsinkiläisyritys järjestää hääjuhlia liiketiloissaan 1:52
Koronavirus pisti myös Suomessa monien hääsuunnitelmat uusiksi. Vuonna 2020 helsinkiläisyritys päätti järjestää hääjuhlia liiketiloissaan!

Sarah Studley miehineen joutui lykkäämään häitään koronapandemian vuoksi. Saatuaan kutsun koronarokotteeseen Sarah kuitenkin keksi juhlapuvulleen käyttöä.

Kuten niin monet muutkin, myös Sarah Studley miehineen joutui lykkäämään häitään koronapandemian vuoksi. Amerikkalaisnainen päätti kuitenkin juhlistaa koronarokotteen saamista "häämenoin", kertoo Insider.

Juhlavastaanotolle hankittu puku jäi käyttämättä

Sarah kihlautui vuonna 2019 miehensä kanssa. Heidän tarkoituksensa oli avioitua vuonna 2020 sadan hengen juhlallisuuksissa. Koronapandemian vuoksi juhlat kuitenkin peruttiin.

– Se [mekko] meni komeroon ja pysyi siellä. Ei tuntunut siltä, että olisi mahdollista pitää häät, jotka olisivat sekä turvalliset että hauskat, Sarah kertoi CBS:n paikallisasemalle.

Sarah miehineen päätyi lopulta avioitumaan vain muutaman vieraan läsnäollessa. Juhlavastaanotto kuitenkin peruttiin, ja juhlavastaanotolle hankittu ihana puku jäi käyttämättä.

"Täältä tulee morsian... Saamaan rokotuksensa"

Kun Sarah sitten sai kutsun koronarokotukseen, hän näki tilaisuutensa. Sarah päätti pukeutua hääjuhlapukuunsa rokotustilaisuutta varten.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Täältä tulee morsian... Saamaan rokotuksensa, Marylandin yliopiston lääketieteen osasto twiittasi ihastuneena.

Sarah itse näki rokotuksessa tilaisuuden käyttää ihanaa mekkoa, joka muuten olisi vain roikkunut komerossa.

– Minulle tämä oli juhlaa, Saragh sanoo.

– Pandemian aikana oli niin monia huonoja hetkiä, niin moni asia peruuntui. Tämä mekko edustaa toivoa, jos ei muuta.

Katso myös: Ohiolaispari  lahjoitti ruoat hyväntekeväisyyteen, kun juhlavastaanotto jouduttiin koronaviruksen takia perumaan:

Upea ele! Hääpari lahjoitti juhliensa ruoat turvakotiin 1:27

Lue myös:

    Uusimmat