Fanit laittoivat Glee-tähden lukutaidosta liikkeelle erikoisia huhuja – Lea Micheleltä hulvaton vastaus

Glee-sarjaa tähdittänyt Lea Michele joutui oudon salaliittoteorian keskelle.

Laulajanuraa nykyään harjoittava Lea Michele tuli tunnetuksi suositusta Glee-sarjasta. Glee-tähteys seuraa häntä yhä kaikkialle, mutta viime aikoina sarjan fanit ovat laittaneet tähdestä liikkeille erikoisia huhuja.

Glee-fanit Jaye Hunt ja Robert Ackerman toivat Facebook-livelähtetyksessä esiin todisteita siitä, että Michele ei osaisi lukea. Kieli poskessa tehdyllä videolla kaksikko huomauttaa, että Michelen ura alkoi hyvin nuorena, jolloin hän oli vielä lukutaidoton. Fanien mukaan tuottaja Ryan Murphy on ainut, joka tietää salaisuudesta. Fanit väittävät Murphyn lukeneen Michelelle tämän vuorosanat Gleen kuvauksissa.

– Oli mahtava LUKEA tämä tweetti ja halusin KIRJOITTAA sinulle takaisin. Nauran kirjaimellisesti ääneen, rakastan teitä! Michele kirjoitti Twitteriin vastaukseksi huhuille tähden lukutaidottomuudesta.

Vaikka kaksikko ei tehnyt videota täysin tosissaan, sai hullu teoria Michellen fanijoukon sekaisin. Salaliittoteoria jyllää yhä vahvana laulajan twiittien vastauksissa ja fanit vaativat kovia todisteita tähden lukutaidosta, vaikkakin suurimmalle osalle faneista teoria on vain hauska vitsi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat