Facebook-etiketti parisuhteessa elävälle: Älä toimi näin!

Elätkö onnellisessa parisuhteessa? Pidä mielessäsi nämä säännöt, kun käytät Facebookia – varmistaaksesi, että parisuhteesi pysyykin onnellisena!

On selvää, ettei Facebookissa kannata jakaa kaikkea, kuten kotiosoitetta tai tietoa, milloin olet poissa kotoa. Naisille on , mitä miehen Facebook-seinällä ei kannata julkaista ja miehet ovat kertoneet itsekin, . Tiesitkö, miten sinun ei kannata toimia Facebookissa, jos elät parisuhteessa? Lue lista ja tarkasta, oletko sortunut johonkin näistä mokista.

Lue myös:


1. Piilotat asioita kumppaniltasi

Ei ole kovin hyvä merkki, jos et halua kumppanisi näkevän, milloin olet kirjautunut Facebookiin chattiin. Facebookin ei pitäisi olla salainen pakotiesi pois parisuhteesta.

2. Olet ystävä jonkun vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa

Tarkennettuna: ystävänäsi on vastakkaisen sukupuolen edustaja, jonka takia kumppanisi tuntee olonsa epämukavaksi. Jos kumppanisi ei pidä siitä, että "tykkäät" ex-rakkaasi kuvista tai chattailet superflirttailevan työkaverisi kanssa, kunnioita hänen toivettaan. Älä ruoki käytöstä, joka tekee kumppanisi olon epävarmaksi. Jos et tällä hetkellä ole exäsi kanssa Facebook-kaveri, älä lisäkään häntä kaveriksesi. Etenkin pitkässä parisuhteessa teidän tulisi luottaa toisiinne tarpeeksi antaa toisillenne veto-oikeus nettikavereille, joista toinen ei pidä.

3. Pidät edelleen esillä kuvia exästäsi

Vaikka sinä et koskaan selailisikaan kuviasi, jotkut kaverisi saattavat niitä katsellakin. Kunnioita uutta parisuhdettasi ja deletoi vanhoista parisuhteistasi muistuttavat kuvat.

4. Muutat parisuhdestatustasi häneltä kysymättä

Ennen kuin muutat parisuhdestatustasi, keskustele ensin kumppanisi kanssa asiasta. Älä myöskään väärinkäytä statusta – odota, ennen kuin suhde on tarpeeksi vakava ja suurin osa kavereistasi jo tietää sinun tavanneen erityisen tyypin.

5. Et kerro olevasi parisuhteessa

Jos Facebook-sivuillasi ei ole pienintäkään mainintaa, kuvia tai muuta todistetta siitä, että olet parisuhteessa ja se vaivaa kumppaniasi, osoita hänelle olevasi ylpeä seurustelusta hänen kanssaan. Samalla osoitat sinulle flirttaileville tyypeille, että flirttailu ei nyt sovi kuvioon, sillä olet varattu.

6. Lisäät kumppanisi ystäviä tai perheenjäseniä kavereiksesi ennen kuin olet tavannut heidät

No, se nyt vaan on todella pelottavaa. Odota, että olet saanut tavata henkilön ja tutustua häneen hieman, ennen kuin pyydät häntä kaveriksesi Facebookissa.

7. Valitat kumppanistasi tai haastat riitaa julkisesti

Parisuhteessa on tarkoitus käydä kypsiä keskusteluja – aina se ei toki onnistu, mutta hakekaa ratkaisu ongelmiinne kasvotusten, ei Facebookissa. Eikä varsinkaan Facebookin seinällä! Älä käytä Facebookia kiukkusi tuuletuspaikkana, passiiviseen aggressiivisuuteen tai nöyryyttääksesi kumppaniasi. Koskaan.

8. Kuhertelet liikaa

Olet rakastunut ja se on mahtavaa. Mutta käytä maltillisesti hellittelysanoja ja statuspäivityksiä tyyliin "Minulla on maailman ihanin poika/tyttöystävä!". Älä etäännytä läheisiäsi (tai lietso silmien pyörittelyä) vain kehuskelemalla, kenen ansiosta olet seitsemännessä taivaassa.

9. Julkaiset rohkeita kuvia

Älä julkaise uskaliaita uimapukukuvia itsestäsi tai otoksia, miltä uusi rakkaasi näyttää, kun hän on juuri herännyt. Kunnioita kumppaniasi äläkä hae huomiota muilta seksikkäillä poseerauksilla tai provosoivilla statuspäivityksillä.

10. Sinulla on yhteisprofiili kumppanisi kanssa

Vaikka olisitte naimisissa, "kuin paita ja peppu" -kuvaus ei päde Facebookissa. Joku vanha luokkakaverisi saattaa haluta tervehtiä ja kertoa kuulumisiaan juuri sinulle – ilman, että joutuu miettimään, kumpi teistä mahtaa vastata hänen viestiinsä.

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Lähde:Eharmony.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja