F1-tulokas Nikita Mazepinin väitetään lentäneen ulos yökerhosta, video leviää somessa – kuljettajan edustaja tyrmää väitteet päinvastaisella tarinalla

Niin radalla kuin sen ulkopuolella kohuja herättänyt F1-tulokas Nikita Mazepin joutui taas keskiviikkona kiusallisten uutisten kohteeksi.

Muun muassa espanjalainen Mundo Deportivo -lehti kertoi Mazepinin lentäneen sunnuntaina ulos meksikolaisesta yökerhosta, jossa oli joidenkin tietojen mukaan menossa Red Bullin järjestämät juhlat. Paikalla nähtiin ainakin Alexander Albon ja George Russell. Myös kotiyleisön suuri sankari Sergio Pérez on kuvattu sunnuntai-iltana juhlatunnelmissa.

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa Mazepin keskustelee kiivaasti mitä ilmeisimmin yökerhon turvamiesten kanssa. Video päättyy siihen, kun Mazepiniä lähdetään viemään pois paikalta.

Mazepinin edustaja kuitenkin tyrmää uutistoimisto Tassille väitteet siitä, että 22-vuotias venäläiskuljettaja olisi heitetty ulos yökerhosta.

– Häntä ei heitetty ulos. Päinvastoin. Menossa oli juhlat, joihin hän oli varannut pöydän juhlistaakseen erästä (Haas-)tallin insinööriä, jolle Meksikossa ajettu kilpailu oli viimeinen. Hän oli kutsunut koko tallin mukaan, ja kun he saapuivat yökerhon sisäänkäynnille, heitä ei päästetty vähään aikaan sisään.

– Nikita meni henkilökohtaisesti keskustelemaan turvamiesten kanssa, ja tämän jälkeen kaikki päästettiin sisälle. Ketään ei siis heitetty ulos, vaan Nikita piti omiensa puolia, jotta kaikki pääsivät sisään.

Lue myös:

    Uusimmat