F1-tallissa kuohuu – sivusto: täksi kaudeksi hankittu pomo kypsyi valheellisiin lupauksiin ja haluaa nyt lähteä

Saksalainen Speedweek-sivusto uutisoi, että F1-talli Alpinen urheilujohtaja Davide Brivio olisi jättämässä tallin vain yhden yhteisen kauden päätteeksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Saudi-Arabian GP 3.-5.12.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat jo klo 18.00
Su: Saudi-Arabian GP klo 19.25, ennakkotunnelmat klo 18.30

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Yli 20 vuoden uran MotoGP:ssä tehneen Brivion siirtymisestä Alpinelle uutisoitiin tämän vuoden tammikuussa. Johtoporrasta alettiin myllätä viime kauden päätteeksi uusiksi, kun aiemmin Renault'n nimellä tunnettua tallia vuodesta 2015 lähtien johtanut Cyril Abiteboul sai lähteä huonojen tulosten seurauksena.

Abiteboul korvattiin kahdella miehellä. Brivio nimitettiin loppujen lopuksi urheilujohtajaksi, ja hänen rinnallaan tallin päivittäistä toimintaa on johtanut Marcin Budkowski, joka on myös edustanut Alpinea F1-komissiossa. He molemmat ovat vastanneet Alpinen toimitusjohtajalle Laurent Rossille.

Rossin yläpuolelta organisaatiokaaviosta löytyy Renault'n toimitusjohtaja Luca de Meo, joka Speedweekin tietojen mukaan on syypää siihen, että Brivio haluaa nyt jättää tallin. Sivusto kertoo, että de Meo olisi luvannut Briviolle tallipäällikön paikan Alpinella, mutta todellisuus onkin osoittautunut toisenlaiseksi.

– Hänen valtansa on rajallista, eikä hän voi saavuttaa paljoakaan. Hänen tietämyksensä autourheilusta on rajallista, ja F1-maailma on osoittautunut hänen kohdallaan haialtaaksi (eng. shark tank), Speedweek kirjoittaa.

Speedweekin tietojen mukaan Brivio haluaisi nyt palata MotoGP:hen, kunhan sopiva pesti vain löytyy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja