F1-tallipomo kritisoi itsensä sabotoimisesta ja henkisistä ongelmista – kuski ei ole vielä valmis katsomaan vaihtoehtoja ykkösten ulkopuolelta

Renault-tallin kuskipaikkansa puolesta jännittävä Nico Hülkenberg ei ole vielä valmis katsomaan uralleen suuntaa F1-sarjan ulkopuolelta. Saksalaiskuski on saanut kritiikkiä myös omalta tallipomoltaan.

Hülkenberg, 31, on jäänyt kauden aikana uuden tallikaverinsa Daniel Ricciardon varjoon. Kotikisassaan Hockenheimissa hänellä oli loistava tilaisuus katkaista koko uraa varjostanut palkintopalliton taival, mutta ulosajo vesitti haaveet.

Tallipäällikkö Cyril Abiteboul kritisoi Hülkenbergin taipumusta ”sabotoida” omaa ajamistaan ja vihjanneen tämän kärsivät jopa henkisistä ongelmista kisakuskina.

Renault’n on huhuttu olevan kiinnostunut Mercedeksen varakuskista Esteban Oconista, jos ranskalaista ei nosteta Valtteri Bottaksen tilalle kisatiimiin.

Hülkenbergiä on puolestaan viety mahdollisesti Haasin F1-kuskiksi Romain Grosjeanin tilalle, kun taas toisissa huhuissa häntä on istutettu Porschen rattiin Formula E -sarjaan. Tämä ei kuitenkaan ole hänen listallaan päällimmäisenä.

– En ole vielä valmis Formula E:hen. Pidän siitä, mitä teen, Hülkenberg sanoo suoraan Grand Prix 247 -sivustolle.

– Se tietysti riippuu tarjolla olevista mahdollisuuksista, mutta tällä hetkellä keskityn yksinomaan formula ykkösiin.

Hülkenberg uskoo yhä, että ottaja löytyy F1-sarjasta. Monessa tiimissä paikkoja on paperilla auki, mutta kyse on lähinnä siitä, ettei nykykuskien kanssa ole vain allekirjoitettu sopimuksia.

– Olen yhä aika luottavainen F1:ssä jatkamisesta. Paljon ei ole muuttunut viime viikon jälkeen, Hülkenberg kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat