Uusi kytkös esillä – F1-kuski tekee yllättävän poistumisen ”Valtteri Bottaksen uhkaajan” edestä?

F1-sarjassa kuljettajien huhumyllykausi on pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Ensi kauden paikkoihin liittyen riittää vielä pyörittelyä, kun muun muassa Mercedeksen toinen paikka on vielä täyttämättä. Samalla myös muiden tallien kuvioissa on kysymysmerkkejä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedes ei ole tehnyt vieläkään jatkosopimusta suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen kanssa. Tuoreeltaan ilmoille on lähtenyt huhuja siitä, että Red Bullilla ajava Max Verstappen voisi olla yksi ehdokas MM-sarjaa johtavan Lewis Hamiltonin vierelle.

Mercedeksen vaihtoehdot eivät ole tähän jääneet. Oma pyörittely on liittynyt Esteban Oconiin, joka jäi täksi kaudeksi ilman tallipaikkaa.

Ocon on toiminut Mercedeksen varakuljettajana, minkä myötä hän on pyörinyt Mercedeksen tiloissa kisoista toiseen. Nyt ”Bottaksen uhkaaja” on yhdistetty toiseen talliin, Renaultille.

Tähän liittyen Auto Motor und Sport kertoi uudesta spekulaatiosta, jossa saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg tekisi yllättävän poistumisen F1-sarjasta. Auto Motor und Sport nosti esille mahdollisuuden, jossa Hülkenberg siirtyisi Formula E:hen eli sähköformuloihin Porschen rattiin.

Tämä taas avaisi Oconille paikan Renaultille.

Hülkenberg, 31, itse painottaa sitä, että hän keskittyy yhä vahvasti F1:siin.

– Meillä on myös Renaultin kanssa vaihtoehtoja, jotka voivat toteutua. Ehkä osaltaan asiat hoitavat itse itsensä kuntoon, saksalaiskuski mietti.

– Voin nukkua ihan hyvin seuraavien viikkojen aikana, Hülkenberg totesi huhumyllyyn liittyen.

Hülkenberg on tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjassa kymmenentenä. Alkukaudella hän ja toinen Renault-kuski Daniel Ricciardo ovat kummatkin keränneet kasaan 16 pistettä.

Ennen Renaultille siirtymistä (2017) Hülkenberg on ajanut F1:ssä Force Indialla, Sauberilla ja Williamsilla. Viime vuonna Hülkenberg oli kuljettajien MM-sarjan seitsemäs.

Lue myös:

    Uusimmat