F1-tähtien välillä räiskyi: Lewis Hamilton paljasti viestinsä Max Verstappenille – "Se oli teeskentelyä"

Lewis Hamilton halusi omien sanojensa mukaan haudata hänen ja Max Verstappenin välille syntyneen pienen sanasodan ennen USA:n GP:tä viime viikonloppuna. 

Verstappenin ja Hamiltonin välit saivat pienen kolauksen Meksikossa, kun brittitähti koki joutuneensa Red Bull -kuskin "torpedoimaksi" kisan avauskierroksella. Hamilton sanoi, että Verstappenille pitää antaa ylimääräistä tilaa tämän arvaamattomuuden takia. 

Verstappen kuuli näistä kommenteista Austinissa ja totesi, että hän on päässyt Hamiltonin pään sisään. 

Hamilton kertoi brittiläiselle Channel 4 -kanavalle, että hän oli kokenut Verstappenin kukkoilun show'na ja tarjonnut tälle sovintoa ennen Austinin kisaa. 

– Puhuin Maxille ennen kisaa. Sanoin hänelle: "Olet loistava kuski. Lopetetaan tämä välillämme oleva kinastelu, sillä se on teeskentelyä, se ei ole mitään. Mennään radalle ja ajetaan hieno kisa."

– Max on tulevaisuuden mestari. Teen kaikkeni estääkseni sen ainakin vielä jonkin aikaa, mutta pidän kilpailemisesta hänen kanssaan, Hamilton lisäsi. 

Kilpailussa Hamilton oli toinen juuri ennen Verstappenia. Valtteri Bottas ajoi voittoon, mutta tallitoveri Hamilton varmisti uransa kuudennen mestaruuden.  

Lähde: gpfans.com

Lue myös:

    Uusimmat