Max Verstappenin tyttöystävä latasi kovaa tekstiä Lewis Hamiltonin käytöksestä

Max Verstappenin tyttöystävä Kelly Piquet otti Lewis Hamiltonin hampaisiinsa Britannian sunnuntaisen F1-kisan kovien tapahtumien jälkeen.

MM-sarjan kärkimiehet, Red Bullin Verstappen ja Mercedeksen Hamilton, kävivät kovaa kamppailua ykkössijasta Silverstonen osakilpailun avauskierroksella. Kaksikko osui toisiinsa, ja Verstappenin kisa päättyi, kun hän ajautui rajusti seinään. Hamilton pystyi sen sijaan jatkamaan ja nousi lopulta kolarista saamansa 10 sekunnin aikarangaistuksen jälkeenkin voittoon.

Hamilton kavensi voitollaan Verstappenin johdon MM-sarjassa kahdeksaan pisteeseen. Britti myös juhli kotikilpailunsa voittoa riehakkaasti.

Verstappen ei tästä pitänyt. Hän luonnehti sosiaalisessa mediassa Hamiltonin liikettä kolaritilanteessa vaaralliseksi ja sanoi britin käytöksen olleen epäkunnioittavaa ja epäurheilijamaista samalla, kun hän oli itse joutunut sairaalaan tutkimuksiin

Myös Verstappenin tyttöystävä Kelly Piquet tuomitsi Hamiltonin toiminnan.

– Kutsukaa sitä, miksi haluatte, virheeksi tai kisatilanteeksi (vaikka se oli Lewisilta selkeästi virhearvio ja hänen virheensä), mutta voiton juhliminen tavalla, jolla hän sen teki, oli häpeällistä, Piquet latasi Instagram-tarinassaan ja jatkoi:

– Ei edes puhuta rangaistuksesta, brasilialainen vihjasi tyytymättömyyttään 10 sekunnin aikasanktioon.

Max Verstappenin kanssa seurusteleva Kelly Piquet on kolminkertaisen F1-maailmanmestarin Nelson Piquet'n tytär.

Lue myös:

    Uusimmat