Oliko Lewis Hamiltonin temppu näpäytys Max Verstappenille? Hollantilainen sauhusi: ”Mikä ***** hänen ongelmansa on?”

Lewis Hamilton kertoi edellisen F1-kisan jälkeen antavansa aina enemmän tilaa Max Verstappenin ollessa rinnalle kisaamassa, mutta tällä kertaa Mercedes-kuski päätti kenties tietoisesti tehdä täysin päinvastoin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton teki äkillisen liikkeen, kun hän oli jäädä aika-ajoissa Austinin radassa mutkassa 19 Verstappenin ja Toro Rosson Daniil Kvjatin väliin.

Pujahduksen seurauksena Verstappen joutui väistämään nurmikon puolelle. Tämä ei hollantilaiskuskia miellyttänyt, vaan hän rynni takaisin edelle seuraavassa mutkassa.

– Lewis n**** meidän kaikkien ajamisen. Mikä ***** hänen ongelmansa on? Mitä tapahtuu? Verstappen sauhusi tiimiradiossa.

Hamiltonilta kysyttiin asiasta Sky Sportsin tv-haastattelussa aika-ajon jälkeen.

– Ei siinä oikein mitään ollut. He menivät tosi hitaasti, ja minä yritin pitää (renkaiden) lämpötilaa yllä. Heitä vähän kismitti se, mutta ei siinä mitään ongelmaa ollut.

Edellinen viikonloppu Meksikossa päättyi Hamiltonin sanailuun Verstappenin ajotyyliä kohtaan. Brittikuski sanoi joutuneensa vastustajan ”torpedoimaksi” kisan ensimmäisellä kierroksella. Verstappen kuuli tästä vasta Austinin torstaisessa lehdistötilaisuudessa.

– On aina positiivista, että he puhuvat sinusta, koska se kertoo, että olet päässyt heidän päänsä sisään, Verstappen totesi torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat